Σοκ στην Πάτρα: Μαχαίρωσε τον ίδιο του τον πατέρα!

Ποια η κατάσταση της υγείας του;

Σοκ στην Πάτρα: Μαχαίρωσε τον ίδιο του τον πατέρα!

Σοκ επικρατεί στην Πάτρα με την είδηση πως άνδρας μαχαίρωσε τον ίδιο του τον πατέρα! Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν χτυπήσει το ρολόι για την αλλαγή του χρόνου!

Το επεισόδιο συνέβη στο σπίτι της οικογένειας, στην Πάτρα, μετά τις 9:30 το βράδυ. Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα patrastimes.gr, νεαρός άνδρας τραυμάτισε τον πατέρα του με αιχμηρό αντικείμενο, κατά τη διάρκεια επεισοδίου.

Αμεσα στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. οι οποίοι αφού ακινητοποίησαν τον άνδρα τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Από την άλλη ο πατέρας που τραυματίστηκε από τον 38χρονο γιο του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.Σημειώνεται ότι πληροφορίες αναφέρουν ότι 0 38χρονος άνδρας αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Σοκ είχε προκληθεί και στην Θεσσαλονίκη, όταν 22χρονος δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στα ξαφνικά!

Πηγή: iefimerida.gr

Σοκαριστικό περιστατικό στην Πάτρα: Μαχαίρωσε τη σύντροφό του ανήμερα Χριστουγέννων!

Περιστατικό σοκ στην Πάτρα καθώς επιτέθηκε και μαχαίρωσε τη σύντροφό του ανήμερα Χριστουγέννων.

Ένας διαπληκτισμός ανάμεσα σε ένα ζευγάρι ήταν η αιτία που όπλισε το χέρι του άνδρα με αποτέλεσμα να μαχαιρώσει τη σύντροφό του, ανήμερα Χριστουγέννων. Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στην άκρη της εθνικής οδού Πατρών - Αθήνας στο ύψος του Δρεπάνου. Ωστόσο, μια τραγωδία είχε σημειωθεί στην Ηγουμενίτσα όταν μια 26χρονη βρέθηκε νεκρή σε σφοδρό τροχαίο.

Αμέσως μετά, ο δράστης έφυγε από το σημείο προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε αιμόφυρτη στον δρόμο και αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο το οποίο την μετέφερε στο νοσοκομείο του Ρίου, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Εκεί κατονόμασε τον δράστη και αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, με αποτέλεσμα να εντοπιστεί από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και να συλληφθεί.

Πάνω του βρέθηκε το ματωμένο μαχαίρι και προσήχθη στην Ασφάλεια Πατρών, όπου σχηματίζεται σε βάρος του δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων, με την οποία θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

athensmagazine.gr