Τραγωδία στους Αμπελόκηπους: Διαρρήκτης σκοτώθηκε ενώ...

Τι συνέβη;

Τραγωδία στους Αμπελόκηπους: Διαρρήκτης σκοτώθηκε ενώ...

Τραγωδία έχει προκληθεί στους Αμπελόκηπους, με την είδηση πως διαρρήκτης σκοτώθηκε ενώ προσπαθούσε να διαφύγει! Τι συνέβη ακριβώς;

Ένας άνδρας τραυματίστηκε θανάσιμα το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, στην προσπάθειά του να διαφύγει από διαμέρισμα στο οποίο μπήκε με σκοπό να κλέψει.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, όταν δύο άνδρες, γεωργιανής καταγωγής, επιχείρησαν να μπουν σε διαμέρισμα, στους Αμπελόκηπους, στην Αθήνα.


Έγιναν, ωστόσο, αντιληπτοί από γείτονες οι οποίοι και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Οι γείτονες φώναζαν στους νεαρούς ότι οι αστυνομικοί ήταν καθ’οδόν και τότε εκείνοι επιχείρησαν να φύγουν τρέχοντας από την πολυκατοικία.


Ο ένας από τους δύο πέρασε μέσα από την τζαμαρία της εισόδου της πολυκατοικίας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο πόδι.

Οι δράστες έτρεξαν, όμως σε απόσταση 100 μέτρων από την εν λόγω πολυκατοικία, συνελήφθησαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου ο ένας κατέληξε στα τραύματά του και ο δεύτερος παραμένει νοσηλευόμενος.

Τραγωδία είχε σημειωθεί και στη Νέα Ιωνία πρόσφατα, με την είδηση πως βρέθηκε νεκρή γυναίκα.

Πηγή: protothema.gr

Τραγωδία στον Πύργο: 19χρονος έπεσε από την ταράτσα του σπιτιού του και σκοτώθηκε!

Τραγωδία σημειώθηκε με 19χρονο στον Πύργο που έπεσε από την ταράτσα του σπιτιού του και σκοτώθηκε.

Ανείπωτη τραγωδία με νεκρό έναν 19χρονο σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στον Πύργο Ηλείας.

Οπως μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα ilialive.gr, ο 19χρονος φαίνεται να έβαλε τέλος στην ζωή τους πέφτοντας από την ταράτσα του σπιτιού του. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 04:00 το πρωί, όταν ο 19χρονος επέστρεψε στο σπίτι του στην οδό 28ης Οκτωβρίου, στο ύψος του κτιρίου της Επισκοπής Ηλείας και κάτω από συνθήκες που ερευνώνται ανέβηκε στην ταράτσα του σπιτιού του και έπεσε στον ακάλυπτο.

Αμεσα στην περιοχή κλήθηκαν οι Αρχές, ενώ ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, πληροφορίες αναφέρουν ότι προτού συμβεί το τραγικό περιστατικό ο 19χρονος βρισκόταν σε κατάστημα της περιοχής και διασκέδαζε.

Εντωμεταξύ μια ακόμη τραγωδία έγινε στο Μεσολόγγι: Άνδρας εντοπίστηκε νεκρός! Τι συνέβη;

Έκκληση για βοήθεια: Εξαφανίστηκε 14χρονη στους Αμπελόκηπους

Προσοχή! Εξαφανίστηκε 14χρονη στους Αμπελόκηπους! Γίνεται έκκληση για βοήθεια! Μήπως κάποιος την έχει δει;

Η 14χρονη χάθηκε το μεσημέρι της 10ης Απριλίου και από τότε δεν έχει δώσει κανένα ίχνος. Διαβάστε παρακάτω...

Συναγερμός έχει σημάνει για τον εντοπισμό της 14χρονης Ανέλια Ν., η οποία εξαφανίστηκε το μεσημέρι της 10ης Απριλίου από την περιοχή των Αμπελοκήπων στην Αθήνα.

Το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε την Κυριακή Missing Alert για την περίπτωση, γνωστοποιώντας ότι το κορίτσι έχει ύψος 1μ55, ζυγίζει 45 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Όταν χάθηκε φορούσε άσπρο τζιν παντελόνι, μαύρη ζακέτα και άσπρα αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το "Χαμόγελο του Παιδιού" όλο το 24ωρο, στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000 καθώς και σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας.

Έκκληση για βοήθεια: Εξαφανίστηκε 12χρονη στους Αμπελόκηπους