Σοκ στην Κρήτη: Νεκρός σε κελί βρέθηκε κρατούμενος!

Τι συνέβη;

Σοκ στην Κρήτη: Νεκρός σε κελί βρέθηκε κρατούμενος!

Σοκ έχει προκληθεί στην Κρήτη με την είδηση πως άντρας κρατούμενος βρέθηκε νεκρός σε κελί! Τι συνέβη ακριβώς και πως βρέθηκε σε αυτή την τραγική κατάσταση;

Χωρίς τις αισθήσεις του ο κρατούμενος στις φυλακές στην Κρήτη!

Ο 55χρονος άντρας, έλληνας, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από το προσωπικό των φυλακών στην Κρήτη τα ξημερώματα της Τρίτης 31 Δεκεμβρίου.
Οπως αναφέρει το flashnews.gr φως στα αίτια του θανάτου του θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή, ωστόσο μέχρι στιγμής έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας

Δεν θα πιστέψετε ποιος βρέθηκε πρόσφατα νεκρός στον Κορυδαλλό!


Πηγή: iefimerida.gr

Σοκ! Νεκρός στις φυλακές Κορυδαλλού!

Σοκ! Νεκρός είναι ένας κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού. Τι αναφέρει το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη;

Διαβάστε αναλυτικά:

«Στο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού, διαπιστώθηκε σήμερα, Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019, θάνατος κρατουμένου αλλοδαπής καταγωγής", αναφέρεται σε ανακοίνωση απο το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Συγκεκριμένα, όπως σημειώνεται «υπάλληλος του καταστήματος αντιλήφθηκε σήμερα στις 11:40, ότι ο αποθανών δεν αισθανόταν καλά. Αμέσως διεκομίσθη στο Νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σοκ! Αυτοκτόνησε στις φυλακές Κορυδαλλού!

Όπως προκύπτει από το φάκελό του, ελάμβανε βαριά θεραπευτική αγωγή και εκρατείτο σε Ειδικό Χώρο από την 02/10/2019, ενώ από την 07/10/2019 είχε ενταχθεί στο πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ για χορήγηση υποκατάστατων.

Άμεσα ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας Επόπτης και το Αστυνομικό Τμήμα Κορυδαλλού».

Θρίλερ στις φυλακές Κορυδαλλού: Δεν φαντάζεστε τι βρήκαν μέσα οι αστυνομικοί...

Δεν φαντάζεστε τι βρήκαν μέσα στις φυλακές του Κορυδαλλού οι αστυνομικοί... Θρίλερ...

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ σήμερα τα ξημερώματα στον Κορυδαλλό. Ομάδες αστυνομικών έκαναν λίγο μετά τις 6:30 έφοδο στο Ψυχιατρείο των φυλάκων με σκοπό την έρευνα σε χώρους κράτησης του καταστήματος για όπλα και ναρκωτικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ναρκωτικά, αυτοσχέδια όπλα, μαχαίρια κτλ ενώ οι αστυνομικοί προσπαθούν να δουν τι σχεδίαζαν οι κρατούμενοι με τον αυτοσχέδιο οπλισμό.

Τροχαίο Αίγιο: Τέσσερις κατηγορίες στον 28χρονο που σκότωσε γιαγιά και εγγόνι!

Οι πληροφορίες λένε ότι μετά τη διάλυση της μαφίας του Κορυδαλλοί με τις μεταγωγές - όπως είχε αποκαλύψει το Πρώτο Θέμα- οι επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ συνεχίζονται προκείμενου να ελεγχθούν οι μαφιόζικες ομάδες που κάνουν κουμάντο στις φυλακές.

«Το ψυχιατρείο κρατούμενων Κορυδαλλού αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στελέχωσης προσωπικού όλων των κλάδων και ειδικοτήτων. Μέχρι πριν 2 χρόνια πριν λειτουργούσε υποδειγματικά, ώσπου ξηλώθηκε ο προηγούμενος αρχιφύλακας. Είναι τουλάχιστον ντροπή για πολλούς η σημερινή κατάντια» τονίζει στο protothema.gr o γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων - ΟΣΥΕ Βασίλειος Μπισμπίκης.