Βόλος: Συγκλονίζει η μητέρα της 13χρονης που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ! "Καμιά φορά φωνάζω..."

Δύσκολες στιγμές για την οικογένεια!

Βόλος: Συγκλονίζει η μητέρα της 13χρονης που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ!

"Καμιά φορά φωνάζω την άλλη κόρη μου Σεραϊνα. Είναι αισθητή η απουσία της!" Συγκλονίζει η μητέρα της 13χρονης που σκοτώθηκε στον Βόλο! Το συμβάν με το λούνα παρκ είχε "παγώσει" όλη την χώρα!

Δύσκολες ήταν οι φετινές γιορτές για την οικογένεια της της 13χρονης που σκοτώθηκε σε λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου τον περασμένο Αύγουστο, όταν εκσφενδονίστηκε από το «Χαλί»!

Στο σπίτι της Νίνας δεν στόλισαν δέντρο, δεν γιόρτασαν. Αυτά ήταν τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς την Σεραϊνά τους, όπως την είχαν βαφτίσει.

«Τι γιορτές να κάνουμε χωρίς το κορίτσι μας; Είναι αισθητή η απουσία της. Καμιά φορά φωνάζω την άλλη κόρη μου Σεραϊνα. Ήταν 13 χρόνων και είχε ύψος 1,75. Έμπαινε και έδινε ζωή στο σπίτι. Όλες οι μέρες είναι δύσκολες, αλλά αυτές είναι ακόμα πιο πολύ. Να σας πω την αλήθεια, νομίζω ότι έχει φύγει ένα κομμάτι από το σώμα μου», είπε η μητέρα της 13χρονης.

Όπως ανέφερε το σχετικό ρεπορτάζ, το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων παραδόθηκε στις Αρχές και αναφέρει ότι για το δυστύχημα στο λούνα παρκ του Αλμυρού φταίει ο χειριστής και η υπερβολική ταχύτητα που είχε αναπτύξει. Αναφέρει μάλιστα ότι η μαθήτρια εκτοξεύτηκε από τη θέση της. Η εισαγγελία Βόλου θα εξετάσει όλα τα στοιχεία, προκειμένου να τιμωρηθούν όσοι φταίνε για τον άδικο χαμό του κοριτσιού.

Τι έλεγαν οι πρώτες πληροφορίες για το τραγικό συμβάν που συγκλόνισε το πανελλήνιο;

Πηγή: ethnos.gr

Βόλος: Έτσι συνέβη η τραγωδία με την 13χρονη στο λούνα παρκ!

Έτσι συνέβη η απίστευτη τραγωδία στο λούνα παρκ του Βόλου, όπου ένα 13χρονο κορίτσι σκοτώθηκε σε ένα από τα παιχνίδια!

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η τραγωδία στον Αλμυρό Βόλου, στο οποίο έχασε τη ζωή της μια 13χρονη, η οποία διασκέδαζε σε λούνα παρκ που είχε στηθεί για εμποροπανήγυρη.

Το τραγικό δυστύχημα έγινε το βράδυ της Παρασκευής, όταν η 13χρονη έπεσε από το παιχνίδι στο οποίο βρισκόταν και τραυματίστηκε θανάσιμα. Εκείνη την ώρα βρισκόταν πλήθος κόσμου στο λούνα παρκ, ανάμεσά τους πολλά παιδιά, που σοκαρίστηκαν από τις τραγικές σκηνές που είδαν να εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια τους.

Η 14χρονη εκσφενδονίστηκε από το «χαλί» του λούνα παρκ

Η άτυχη 14χρονη ήταν μαζί με άλλα άτομα πάνω στο παιχνίδι «χαλί» του λούνα παρκ. Ομως, κάποια στιγμή εκσφενδονίστηκε και έπεσε από μεγάλο ύψος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι και τα άκρα. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο αλλά και η πυροσβεστική που απεγκλώβισε την 13χρονη, η οποία μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας, αλλά δυστυχώς έχασε τη μάχη για τη ζωή. Η άτυχη 13χρονη ήταν μαθήτρια γυμνασίου, από την Βρύναινα, ενώ το περιστατικό θύμισε την τραγωδία στο λούνα παρκ του Ελληνικού.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, που ήταν εκείνη την ώρα πάνω στο ίδιο παιχνίδι του λούνα παρκ, το συγκεκριμένο δεν διαθέτει ζώνες ασφαλείας. Οσοι ανεβαίνουν, ασφαλίζονται με μία μεταλλική μπάρα που πέφτει μπροστά τους. Ομως, κατά τη διάρκεια των στροβιλισμών, η 13χρονη εκσφενδονίστηκε- έφυγε πάνω από τη μεταλλική μπάρα- και προσγειώθηκε στη μεταλλική βάση διπλανού παιχνιδιού του λούνα παρκ, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Πηγή: iefimerida.gr