Θρίλερ στην Πάτρα! «Έπεσαν» πυροβολισμοί έξω από πολυσύχναστη καφετέρια!

Υπήρξαν θύματα;

Θρίλερ στην Πάτρα! «Έπεσαν» πυροβολισμοί έξω από πολυσύχναστη καφετέρια!

Στην Πάτρα βίωσαν το απόλυτο θρίλερ με την είδηση ότι έξω από μια πολυσύχναστη καφετέρια «έπεσαν» πυροβολισμοί!

Αναστάτωση επικράτησε στα Ζαρουχλέικα της Πάτρας το πρωί της Παρασκευής.

Δύο άντρες κατέβηκαν από αγροτικό αυτοκίνητο, με τον ένα να κρατά όπλο. Στη συνέχεια, μπήκε μέσα στο κατάστημα, απείλησε δύο νεαρούς Ρομά κι αφού τους έβγαλε έξω, πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό, σε απόσταση 20 περίπου μέτρων από το καφέ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε προηγηθεί επεισόδιο σε νυχτερινό κέντρο πριν λίγες ημέρες, με πρωταγωνιστές τους δύο Ρομά και φαίνεται ότι οι άλλοι δύο ήξεραν που σύχναζαν και πήγαν να τους βρουν για να τους προειδοποιήσουν.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση καθώς η καφετέρια ήταν γεμάτη με κόσμο και αρκετοί έντρομοι πελάτες πετάχτηκαν έξω για να δουν τι συμβαίνει.

Επί τόπου βρέθηκε περιπολικό και δύο άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, οι οποίοι αναζητούν τους δράστες, ενώ προσήγαγαν τους δύο Ρομά στο Αστυνομικό Μέγαρο προκειμένου να δώσουν κατάθεση.

Το συγκεκριμένο περιστατικό μας θύμισε την φρίκη σε καφετέρια στον Πειραιά που «έπεσαν» πυροβολισμοί και πήγε στο νοσοκομείο γυναίκα με σφαίρα στο κεφάλι!

Πηγή: protothema.gr

Επεισόδιο με πυροβολισμούς έξω από καφετέρια!

Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης.

Το συμβάν έγινε στη Γαλλία και επικράτησε πανικός.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα La Voix Du Nord, οι δράστες εισέβαλαν σε καφετέρια στην περιοχή Burgundy, στις 4:30 μ.μ. ώρα Γαλλίας και άρχισαν να πυροβολούν.

Στη συνέχεια, οι δράστες με τα όπλα στα χέρια τρέχουν σε ένα λευκό φορτηγό. Στο σημείο βρέθηκε η αστυνομία, η οποία ερευνά την υπόθεση.

Πειραιάς: Ραγδαίες εξελίξεις με τους πυροβολισμούς σε καφετέρια! Τι συνέβη;

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με τους πυροβολισμούς σε καφετέρια στον Πειραιά! Τι συνέβη;

Αδιευκρίνιστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια του αιματηρού επεισοδίου, που σημειώθηκε το πρωί σε καφέ-μπαρ στην οδό Μαυρομιχάλη στον Πειραιά, όταν μια 24χρονη κοπέλα τραυματίστηκε στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο και μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο «Τζάνειο» νοσοκομείο, ενώ για την υπόθεση συνελήφθη και ανακρίνεται ένας άνδρας για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα βρίσκονταν στην καφετέρια μαζί με έναν άνδρα και κρατώντας ένα όπλο απειλούσε να το στρέψει προς το μέρος της.

Κάποια στιγμή, ο άνδρας προσπάθησε να την αποτρέψει, με αποτέλεσμα το όπλο να εκπυρσοκροτήσει και η κοπέλα να τραυματιστεί στο κεφάλι. Από τα πυρά τραυματίστηκε ελαφρά και ο άνδρας, φέροντας μικρό τραύμα στον ώμο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

Πηγή: protothema.gr