Άγρια επίθεση με μαχαίρι! Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες! Τι συνέβη;

Ο ύποπτος έχει συλληφθεί!

Άγρια επίθεση με μαχαίρι! Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες! Τι συνέβη;

Σοκ επικρατεί με την είδηση πως συνέβη άγρια επίθεση με μαχαίρι, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένας νεκρός και τρεις τραυματίες! Τι συνέβη ακριβώς;

Ένα άτομο σκοτώθηκε ενώ άλλοι τρεις τραυματίστηκαν έπειτα από επίθεση με μαχαίρι στο κέντρο του Όστιν στο Τέξας.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Όστιν ο ύποπτος έχει συλληφθεί. Το περιστατικό συνέβη κοντά σε δημοφιλή εμπορική συνοικία.

Ο νεκρός, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι κοντά στα 20, ενώ ο ένας από τους τρεις τραυματίες είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Θρήνος είχε προκληθεί επίσης και με την είδηση πως άνδρας βρέθηκε νεκρός, έπειτα από επίθεση με μαχαίρι στην Θεσσαλονίκη!

Πηγή: protothema.gr

Έκτακτο: 2 νεκροί μετά από άγρια επίθεση με μαχαίρι! Σε ποια περιοχή έγινε το συμβάν;

Έκτακτο "έσκασε" με την είδηση πως βρέθηκαν 2 νεκροί μετά από άγρια επίθεση με μαχαίρι! Σε ποια περιοχή έγινε το τραγικό συμβάν;

Αστυνομικοί πυροβόλησαν και «εξουδετέρωσαν» το απόγευμα της Παρασκευής έναν άνδρα, ο οποίος επιχείρησε να μαχαιρώσει πολλούς ανθρώπους κοντά στο Παρίσι, ανακοίνωσαν οι αστυνομικές αρχές!

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι BFMTV, ο δράστης άφησε την τελευταία του πνοή λίγη ώρα αφότου δέχτηκε τα πυρά των αστυνομικών. Εξάλλου, υπέκυψε στα τραύματά του ένα από τα θύματα της επίθεσης με μαχαίρι σε πάρκο της συνοικίας Βιλζουίφ, στην περιφέρεια του Παρισιού, έγινε γνωστό από τον δήμαρχο της περιοχής και αστυνομικές πηγές.

Η γαλλική Αστυνομία λίγο μετά τις 15:30 ώρα Ελλάδος ανακοίνωσε μέσω twitter ότι βρισκόταν σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση στο πάρκο της συνοικίας Βιλζουίφ, απευθύνοντας, παράλληλα, έκκληση στους πολίτες να αποφύγουν τις μετακινήσεις τους στη συγκεκριμένη περιοχή.

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα της επίθεσης του δράστη. Εξάλλου, δεν έχει γίνει γνωστό, εάν ο ίδιος είχε συνεργούς. Από την πλευρά του, ο γ.γ. της Αστυνομικής Μονάδας SGP-FO, Ιβ Λεφέβρ, δήλωσε ότι οι αστυνομικοί «ενήργησαν όντας σε αυτοάμυνα».

Θρήνος είχε προκληθεί επίσης και με την είδηση πως άνδρας βρέθηκε νεκρός, έπειτα από επίθεση με μαχαίρι στην Θεσσαλονίκη!

Πηγή: cnn.gr