Σοκ στο αθλητισμό: Σκοτώθηκε σε τροχαίο γνωστός ποδοσφαιριστής σε ηλικία 23 ετών!

Ο λόγος για...

Σοκ στο αθλητισμό: Σκοτώθηκε σε τροχαίο γνωστός ποδοσφαιριστής σε ηλικία 23 ετών!

Σοκ στον αθλητισμό καθώς σκοτώθηκε σε τροχαίο γνωστός ποδοσφαιριστής σε ηλικία μόλις 23 ετών.

Η Γκινγκάμπ θρηνεί την απώλεια του Ναταέλ Ζουλάν, ο οποίος άφησε την τελευταία πνοή του σε ηλικία 23 ετών σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, όπως γνωστοποίησε ο σύλλογος της Ligue 2 (Β΄ κατηγορία της Γαλλίας).

ποδοσφαιριστής τροχαίο

«Η Γκινγκάμπ βρίσκεται σε πένθος» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση και συνεχίζει, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Ο σύλλογος πονάει τρομερά από τη στιγμή που πληροφορήθηκε τον θάνατο σε δυστύχημα του παίκτη του, Ναταέλ Ζουλάν. Σε αυτή την τραγική ημέρα, όλα τα μέλη του συλλόγου ενώνονται για να εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του Ναταέλ». Η ανακοίνωση δεν δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα, ωστόσο τα γαλλικά ΜΜΕ, συμπεριλαμβανομένης της ιστοσελίδας της L’Equipe, αναφέρουν ότι ο Ζουλάν πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα μετά από προπόνηση.

Ο Ζουλάν «μεγάλωσε» στα τμήματα υποδομής της Χάβρη, όπου έκανε το επαγγελματικό ντεμπούτο του στη Ligue 2 το 2015. «Έγραψε» 42 εμφανίσεις με την ομάδα, με την οποία πέτυχε εννέα γκολ, ενώ τον Ιανουάριο του 2018 «μετακόμισε» στην Γκινγκάμπ, όταν αγωνιζόταν στη Ligue 1. Μέτρησε δέκα συμμετοχές στη μεγάλη κατηγορία, προτού παραχωρηθεί δανεικός στη Βαλανσιέν τον περασμένο Ιανουάριο, ενώ επέστρεψε τον Ιούνιο στην Γκινγκάμπ, που υποβιβάστηκε την περσινή σεζόν.

elefterostypos.gr

Εντωμεταξύ δείτε και ποιος γνωστός βουλευτής είχε τροχαίο

Τροχαίο ατύχημα για Ελληνίδα πολιτικό! Ποια η κατάσταση της;

Τροχαίο ατύχημα υπέστη μια Ελληνίδα πολιτικός! Ποια είναι η κατάσταση της;

Λίγο μετά την είδηση του τροχαίου ατυχήματος του Απόστολου Γκλέτσου, στην πολιτική σκηνή κάνει την εμφάνιση του ακόμη ένα ατύχημα για πολιτικό.

Η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη μετέβαινε από το σπίτι της προς το γραφείο της στο υπουργείο, νωρίς το πρωί της Τρίτης. Το ατύχημα έγινε στη λεωφόρο Μεσογείων καθώς ένα ΙΧ πέρασε με κόκκινο και έπεσε επάνω στο αυτοκίνητο της υπουργού Πολιτισμού.

Τροχαίο ατύχημα για Ελληνίδα πολιτικό! Ποια η κατάσταση της;

Ευτυχώς για την κα Μενδώνη και τους επιβαίνοντες, ο οδηγός του αυτοκινήτου της επέδειξε γρήγορα αντανακλαστικά, κάνοντας μια επιδέξια μανούβρα και γλίτωσε τα χειρότερα καθώς μια σύγκρουση τέτοια θα μπορούσε να αποβεί μοιραία.

Αμέσως η Λίνα Μενδώνη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και υπεβλήθη σε αξονική τομογραφία. Εκεί, εκρίθη σκόπιμο να της φορέσουν κολάρο στον αυχένα. Μάλιστα, για να αποφύγει τυχόν κακοπροαίρετη κριτική ότι αποφεύγει την κοινοβουλευτική διαδικασία, μετά την αξονική, φορώντας το κολάρο, πήγε κανονικά στη βουλή (!) για να απαντήσει σε δύο ερωτήσεις: Μία του Κλέωνα Γρηγοριάδη (ΜέΡΑ 25)για την «τοποθέτηση και επαναφορά σε κάριες θέσεις δύο στελεχών στο υπ. Πολιτιμού-Αθλητισμού» και μια του Χριστόφορου Βερναρδάκη του ΣΥΡΙΖΑ για τα «πνευματικά δικαιώματα του νέου οργανισμού συλλογικής διαχείρησης Ενωση Δικαιούχων Εδέμ«!
Επίσης, η Λίνα Μενδώνη αύριο, Τρίτη θα μεταβεί στο Κάιρο συνοδεύοντας τον πρωθυπουργό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr στο αυτοκίνητο της Λίνας Μενδώνη μετέβαινε και η γνωστή δημοσιογράφος Αννα Παναγιωταρέα - σύμβουλος της υπουργού Πολιτισμού - η οποία επίσης τραυματίστηκε ελαφρώς και φόρεσε κολάρο.

Τροχαίο ατύχημα για Ελληνίδα πολιτικό! Ποια η κατάσταση της;

iefimerida.gr