Το ρεβεγιόν της ακολασίας: 80 ζευγάρια από την εγχώρια showbiz αντάλλαξαν συντρόφους σε βίλα στα Β. Προάστια!

Σε βίλα επιχειρηματία με μάσκες για να μην γνωρίζουν ο ένας τον άλλο!

Το ρεβεγιόν της ακολασίας: 80 ζευγάρια από την εγχώρια showbiz αντάλλαξαν συντρόφους σε βίλα στα Β. Προάστια!

Το ρεβεγιόν της ακολασίας έγινε σε βίλα στα Β. Προάστια λίγο μετά τα Χριστούγεννα, όπου 80 ζευγάρια της showbiz αντάλλαξαν συντρόφους μέχρι τις πρωινές ώρες.

Σκηνικό βγαλμένο από την ταινία «Μάτια Ερμητικά Κλειστά» σε βίλα επιχειρηματία στα Βόρεια Προάστια, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Σε ένα διαφορετικό ρεβεγιόν, τουλάχιστον 80 ζευγάρια swingers υποδέχτηκαν το νέο έτος ανταλλάσσοντας ευχές και... συντρόφους!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, δε, συμμετείχε και ο οικοδεσπότης στο όργιο, που ξεκίνησε αμέσως μόλις έφτασαν οι καλεσμένοι του, γόνοι καλών οικογενειών, εν δυνάμει μοντέλα και πρόσωπα της showbiz!

Όλοι, μάλιστα, φορούσαν μάσκες, για να μη γνωρίζει ο ένας τον άλλον, θυμίζοντας... Τομ Κρουζ και Νικόλ Κίντμαν.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, με το που πάρκαραν, και προτού ακόμη εισέλθουν στο εσωτερικό της πολυτελούς και αχανούς οικίας, τα ζευγάρια φόρεσαν τις μάσκες και άρχισαν να διαλέγουν τους νέους ερωτικούς τους παρτενέρ.

Για το καλό, εξάλλου, του νέου χρόνου, κάθε ζευγάρι περνούσε από το σαλόνι και άφηνε 250 ευρώ!

Η οργάνωσε ήταν άψογη. Ο χώρος υποδοχής ήταν γεμάτος με εδέσματα και ποτά, για να ξεκινήσουν... χορτάτοι οι swingers τις ερωτικές τους περιπτύξεις.

Στο σαλόνι, όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ, στο όργιο έλαβαν μέρος περίπου 40 ζευγάρια, ενώ τα υπόλοιπα διασκορπίστηκαν σε άλλα δωμάτια της βίλας. Σε έναν χώρο, μάλιστα, πραγματοποιήθηκε και ολιγόλεπτη βιντεοσκόπηση, με τη συγκατάθεση των συμμετεχόντων.

Τα όργια ολοκληρώθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, με τους swingers να ανανεώνουν το ραντεβού τους για τους επόμενους μήνες...

Δείτε ένα ζευγάρι που έκανε έρωτα στο μπαλκόνι και τους είδαν όλοι

«Βόμβα» στο παλάτι! Ο πρίγκιπας πέθανε πάνω σε όργιο με ναρκωτικά και «συνοδούς»!

«Βόμβα» έσκασε στο παλάτι, μετά την είδηση ότι ο πρίγκιπας πέθανε πάνω σε όργιο με ναρκωτικά και «συνοδούς»!

Ήταν 2 Ιουλίου 2019, όταν ο Άραβας πρίγκιπας Σέικ Χαλίντ Μπιν Σουλτάν Αλ Κάσιμι βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λονδίνο μετά από ένα φημολογούμενο όργιο με συνοδεία ναρκωτικών.

Το σώμα του 39χρονου πρίγκιπα βρέθηκε στο ρετιρέ του στο Knightsbridge από το προσωπικό του σπιτιού και το ασθενοφόρο που τον παρέλαβε κάλεσε υποχρεωτικά την αστυνομία αφού βρήκε ποσότητα ναρκωτικών.

Συναγερμός στο Μπάκιγχαμ! Τροχαίο σοκ για Ουίλιαμ και Μίντλετον!

Μάλιστα μια πηγή που θέλησε να παραμείνει ανώνυμη δήλωσε στην εφημερίδα Sun ότι: «…υπήρξε ένα πάρτι όπου επισκέπτες έπαιρναν ναρκωτικά και έκαναν σeξ…υπάρχει η υποψία ότι ο Σέιχ Χαλίντ μπορεί να πέθανε ξαφνικά ως αποτέλεσμα της λήψης ναρκωτικών».

Ο πατέρας του Σέιχ Χαλίντ είναι ο κυβερνήτης της πλούσιας σε πετρέλαιο Σάργια, της τρίτης μεγαλύτερης πόλης στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι ο μεγαλύτερος αδερφός του Σέιχ Χαλίντ βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση ηρωίνης το 1999 σε ηλικία 24 ετών.

«Βόμβα» στο παλάτι! Ο πρίγκιπας πέθανε πάνω σε όργιο με ναρκωτικά και «συνοδούς»!

Η Βρετανική Μητροπολιτική Αστυνομία ερεύνησε το θάνατο του Σέιχ Χαλίντ καθώς οι συνθήκες του αιφνίδιου θανάτου του ήταν ασαφείς.

Μάλιστα η εγκληματολογική εξέταση δεν φαίνεται να είναι καθοριστική, σύμφωνα με το BBC, με τις βρετανικές αρχές να περιγράφουν τον θάνατο του ως «μυστηριώδη» κάτι που συμπίπτει με την κυκλοφορία αναφορών για υπερβολική δόσης ναρκωτικών που προκάλεσαν το θάνατό του χωρίς αυτή η εκδοχή να υιοθετείται επίσημα.

Ακόμα και ως σήμερα δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία του θανάτου του παρότι όπως υποστηρίζεται από φήμες τα συγκεκριμένα πάρτι ήταν συνήθεια για τον νεαρό πρίγκιπα.