Φρίκη στη Βόνιτσα! Άνδρας πυροβόλησε καταστηματάρχη με πιστόλι φωτοβολίδων

Είναι Γάλλος τουρίστας!

Φρίκη στη Βόνιτσα! Άνδρας πυροβόλησε καταστηματάρχη με πιστόλι φωτοβολίδων

Φρίκη έχει προκαλέσει στη Βόνιτσα η είδηση πως ένας άνδρας πυροβόλησε με πιστόλι φωτοβολίδων έναν άτυχο καταστηματάρχη!

Τον τρόμο σκόρπισε σε μπαρ της Βόνιτσας ένας 42χρονος Γάλλος μετά από διαπληκτισμό με τον 35χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Ο αλλοδαπός έβγαλε πιστόλι εκτόξευσης φωτοβολίδων και πυροβόλησε δύο φορές προς το μέρος του καταστηματάρχη χωρίς ευτυχώς να τον πετύχει.

Το περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε ελλιμενισμένο σκάφος του φερόμενου ως δράστη βρέθηκαν και καταχεσχέθηκαν το πιστόλι φωτοβολίδων και δύο ναυτικές φωτοβολίδες ενώ εντοπίστηκε στο κατάστημα μια πυροδοτημένη ναυτική φωτοβολίδα .

Ο Γάλλος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Βόνιτσας και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Λευκάδας με δικογραφία σε βάρος του για παράνομη χρήση όπλου και πρόκληση απλής και επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Πηγή: agrinionews.gr

Τραγωδία στο Ρέθυμνο: Βοσκός πυροβόλησε κυνηγό!

Τραγωδία επικρατεί στο Ρέθυμνο με την είδηση πως βοσκός πυροβόλησε κυνηγό!

Ο κυνηγός ακολουθώντας το σκύλο που μπήκε στο ποιμνιοστάσιο του δράστη όπου ακολούθησε διαπληκτισμός ανάμεσα στους δυο!

Τραγωδία στο Σουφλί: Τρένο παρέσυρε και σκότωσε άνδρα!

Όλα συνέβησαν το πρωί του Σαββάτου (16/11) όταν κυνηγός ακολουθώντας το σκύλο που μπήκε σε ποιμνιοστάσιο, διαπληκτίστηκε με τον ιδιοκτήτη του χώρου.

Σύμφωνα με το neakriti.gr υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες ο 45χρονος βοσκός πυροβόλησε τον 49χρονο κυνηγό με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο τελευταίος.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί ενώ ο δράστης συνελήφθη, αλλά όχι στο σημείο όπου σημειώθηκε η τραγωδία.

Την υπόθεση διερευνά με προσοχή η αστυνομία.

Πηγή: ethnos.gr

Τραγωδία στη Λάρκο: Ραγδαίες οι εξελίξεις με τον θάνατο του εργάτη!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με τον θάνατο του 55 εργάτη. Σε βαθμό κακουργήματος οι κατηγορίες για την τραγωδία στην Λάρκο.

Πρόκειται για τον διευθυντή του εργοστασίου, τον τεχνικό ασφαλείας, τον προϊστάμενο του τμήματος, τον εργοδηγό και δυο επιστάτες.

Οι κατηγορίες που τους έχουν απαγγελθεί είναι βαρύτατες και σε βαθμό κακουργήματος:

Τραγωδία στη Λάρκο: Αποκαλύψεις σοκ για τον άτυχο εργάτη!

«Έκρηξη από την οποία προέκυψε κίνδυνος για άνθρωπο και είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο άλλου διά παραλείψεως από κοινού» και

«Έκθεση από την οποία προκλήθηκε θάνατος του παθόντος διά παραλείψεως από κοινού»

Στο πλευρό των κατηγορουμένων βρίσκονται συνάδελφοί τους και συνδικαλιστές του εργοστασίου των Εργατικών Κέντρων Φθιώτιδας και Λαμίας και φυσικά συγγενείς τους.

Να επισημάνουμε πως είναι η πρώτη φορά μετά από δυστύχημα στη ΛΑΡΚΟ ή σε άλλο εργοστάσιο που υπάρχουν τέτοιες κατηγορίες εναντίον των υπευθύνων γεγονός μάλιστα που έχει σχολιαστεί έντονα.

Σήμερα το εργοστάσιο παραμένει κλειστό λόγω της εικοσιτετράωρης απεργίας που έχει προκηρύξει το σωματείο, ενώ έγινε και έλεγχος από κλιμάκιο της επιθεώρησης μεταλλείων νοτίου Ελλάδος.

Πηγή: tvstar