Θεοφάνεια: Απίστευτο σκηνικό στην Κεφαλονιά! Ο άνεμος «έριξε» τον ιερέα στην θάλασσα!

Δείτε το βίντεο!

Θεοφάνεια: Απίστευτο σκηνικό στην Κεφαλονιά! Ο άνεμος «έριξε» τον ιερέα στην θάλασσα!

Απίστευτο σκηνικό την ημέρα των Θεοφανείων στην Κεφαλονιά. Ο άνεμος «έριξε» τον ιερέα στην θάλασσα!

Οι θυελλώδεις άνεμοι που έφερε η κακοκαιρία «Ηφαιστίων» προκάλεσαν ένα απρόοπτο την ώρα του αγιασμού των υδάτων στη Σκάλα Κεφαλονιάς.

Ειδικότερα την ώρα που ο ιερέας πλησίασε τη φουρτουνιασμένη θάλασσα για να ρίξει τον τίμιο σταυρό, ο αέρας τον έριξε κάτω.

Ο ιερέας με την βοήθεια των πιστών σηκώθηκε και έκανε ακόμη μία προσπάθεια να ρίξει τον σταυρό στη θάλασσα.

Ο σταυρός ήταν δεμένος με σχοινί λόγω της κακοκαιρίας, ενώ μόνο μία γυναίκα μπήκε στο νερό για να τον πιάσει.

Δείτε το βίντεο του KefaloniaClick.gr:

Να θυμίσουμε ωστόσο, πως είχε δημιουργηθεί και μεγάλη αναστάτωση στην Μάνη με την είδηση πως ιερέας ασελγούσε σε βάρος 12χρονου κοριτσιού επί 4 χρόνια.

Σοκ: Παιδόφιλος ιερέας δολοφονήθηκε άγρια από το θύμα του! Πήρε τον σταυρό και...

Σοκ επικρατεί με την είδηση πως παιδόφιλος ιερέας δολοφονήθηκε άγρια από το θύμα του! Πήρε τον σταυρό και τον κάρφωσε στο λαιμό του!

Άγρια δολοφονημένος βρέθηκε στο σπίτι του στην επαρχία Ουαζί της βόρειας Γαλλίας ο καθολικός ιερέας και κατηγορούμενος για υπόθεση παιδοφιλίας Ρότζερ Ματασόλι, όπως μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ!

Ο 91χρονος εντοπίστηκε νεκρός, με έναν σταυρό σφηνωμένο στο λαιμό του, με τα αποτελέσματα των ιατροδικαστικών εξετάσεων να δείχνουν πως πέθανε από ασφυξία.

Την ίδια ώρα, το σώμα του έφερε σημάδια βασανισμού.

Για το έγκλημα, που σημειώθηκε στις 4 Νοεμβρίου, συνελήφθη ο 19χρονος Αλεξάντερ Β. που όπως όλα δείχνουν κακοποιήθηκε από τον ιερέα.

Μάλιστα, όπως γράφουν βρετανικές ταμπλόιντ, σεξουαλικά είχε κακοποιηθεί από τον ίδιο ιερέα και ο πατέρας του φερόμενου ως δράστη.

Η βρετανική Mirror γράφει πως ο 19χρονος συνελήφθη ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του ιερέα και οδηγήθηκε σε ψυχιατρική κλινική.

Ο καθολικός ιερέας, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν γαλλικά μέσα ενημέρωσης, είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική κακοποίηση τουλάχιστον τεσσάρων αγοριών, την περίοδο 1960 – 2000, αλλά υπάρχουν φόβοι πως υπάρχουν πολλά περισσότερα θύματα του.

Ο δράστης εργαζόταν στο σπίτι του ιερέα ως οικονόμος.

Οι δικαστικές Αρχές προχώρησαν στην επίσημη απαγγελία κατηγοριών εναντίον του στις 26 Δεκεμβρίου.