Βρέθηκε ο κωπηλάτης που αγνοούταν! Συγκλονιστικό βίντεο από την διάσωση του!

Ο κωπηλάτης εντοπίστηκε από superpuma ανοιχτά της Αρτέμιδας

Βρέθηκε ο κωπηλάτης που αγνοούταν! Συγκλονιστικό βίντεο από την διάσωση του!

Βρέθηκε ο κωπηλάτης που αγνοούταν! Συγκλονιστικό βίντεο από την διάσωση του!

Εντοπίστηκε πριν λίγη ώρα ο κωπηλάτης που αγνοούταν στη θαλάσσια περιοχή της Λούτσας.

Στη θαλάσσια περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι έντασης 9 με 10 μποφόρ και ο κωπηλάτης εντοπίστηκε από superpuma ανοιχτά της Αρτέμιδας.

Δείτε βίντεο από τη διάσωση:

Να θυμίσουμε πως πριν από λίγες μόνο μέρες, μία ακόμη εξαφάνιση παιδιού σημειώθηκε στη χώρα και συγκεκριμένα στην Κρήτη.

Έκτακτη είδηση: Αγνοείται κωπηλάτης στην θαλάσσια περιοχή της Λούτσας

Έκτακτη είδηση με κωπηλάτη που αγνοείται στην θαλάσσια περιοχή της Λούτσας.

Σε εξέλιξη είναι έρευνες από ελικόπτερο του πολεμικού ναυτικού για τον εντοπισμό χειριστή όρθιας σανίδας κωπηλασίας στη θαλάσσια περιοχής της Αρτέμιδας.

Στη θαλάσσια περιοχή πνέουν άνεμοι έντασης 9 με 10 μποφόρ.

Έκτακτο τώρα: Αγνοείται 27χρονος που εγκλωβίστηκε στα χιόνια!

Έκτακτο "έσκασε" μόλις τώρα, καθώς αγνοείται 27χρονος που εγκλωβίστηκε στα χιόνια στα Δερβενοχώρια! Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες;

Μεγάλη επιχείρηση έχει στηθεί από το απόγευμα της Δευτέρας από την Πυροσβεστική στην περιοχή Μονής Κλειστών στα Δερβενοχώρια για τον εντοπισμό ενός 27χρονου, ο οποίος εγκλωβίστηκε με το αυτοκίνητό του λόγω της χιονόπτωσης.

Μάλιστα, ο ίδιος κάλεσε την Πυροσβεστική και δήλωσε τον εγκλωβισμό του. Το σημείο ήταν αρκετά δύσβατο και ο δρόμος ήταν κλειστός, ωστόσο κατάφεραν να ανέβουν ειδικά οχήματα της Πυροσβεστικής. Πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται, αναφέρουν ότι εντοπίστηκε το ΙΧ του νεαρού αλλά όχι και ο ίδιος.


Σήμερα στο σημείο μεταφέρθηκαν κι άλλοι άνδρες της Πυροσβεστικής με ελικόπτερο, προκειμένου να συνεχίσουν τις έρευνες.

Πηγή: protothema.gr

Έκτακτο: Αγνοείται άτομο στην θάλασσα μεταξύ Ταινάρου και Κυθήρων

Έκτακτη είδηση με άτομο που αγνοείται στην θάλασσα μεταξύ Ταινάρου και Κυθήρων.

Σε εξέλιξη είναι από το μεσημέρι επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Ταίναρου, Νεάπολης Βοιών και Κυθήρων, για τον εντοπισμό μέλους πληρώματος φορτηγού πλοίου με σημαία Cook Islands, που πιθανότατα έπεσε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες στη θάλασσα χωρίς να καταφέρει να τον αντιληφθεί κάποιο από τα υπόλοιπα 21 μέλη του πληρώματος.

Στις έρευνες συμμετέχουν τρία πλωτά του Λιμενικού, ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας και αεροσκάφος της δύναμης Frontex.

Ο αγνοούμενος είναι Σύρος υπήκοος. Στο πλοίο που είχε αναχωρήσει χωρίς φορτίο από την Τυνησία με προορισμό την Ουκρανία και σε αυτό επιβαίνει πλήρωμα 22 ατόμων ήτοι 13 Σύροι, 5 Αιγύπτιοι και 4 Ινδοί.