Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί: Ανατροπή με τον καιρό! Μόνο μια περιοχή της Ελλάδας θα παραμείνει στο "σκοτάδι"!

Έρχεται ήλιος αλλά όχι για όλους!

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί: Ανατροπή με τον καιρό! Μόνο μια περιοχή της Ελλάδας θα παραμείνει στο

Ανατροπή με τον καιρό! Σύμφωνα με τον κορυφαίο Σάκη Αρναούτογλου μόνο μια περιοχή της Ελλάδας θα παραμείνει στο "σκοτάδι"!

Στο... φινάλε της βρίσκεται πλέον η παρατεταμένη κακοκαιρία που έπληξε και εξακολουθεί να πλήττει την ανατολική Ελλάδα και ο μετεωρολόγος αναλύει τις εξελίξεις για τις επόμενες ώρες.

Ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ δίνει όλες τις λεπτομέρειες για την εξέλιξη του καιρού μέχρι και την Σάββατο, με μόνο μια περιοχή της Ελλάδας να παραμένει χωρίς ήλιο...

Δείτε αναλυτικά όσα λέει στο βίντεο:

Επίσης, μην ξεχνάτε πως έχει προειδοποιήσει για ένα φαινόμενο που θα φτάσει στην χώρα μας τώρα τον Γενάρη!

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί: «Αέριες μάζες με ψύχος χτυπούν την χώρα! 4 μέρες με πλήρες κρύσταλλο»!

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί και τονίζει: «Αέριες μάζες με ψύχος χτυπούν την χώρα! 4 μέρες με πλήρες κρύσταλλο»! Μεγάλη προσοχή!

Ο ίδιος, γράφει σε ανάρτησή του:

«Φίλες και φίλοι!

Αρχές Δεκέμβρη σας είχα αναφέρει ότι μετά τα Χριστούγεννα όλα είναι ανοιχτά από πλευράς καιρού! Ετσι λοιπόν την πρώτη ουσιαστική επεκτατική του κίνηση από τα βόρεια της Ευρώπης προς τη χώρα μας ετοιμάζει ο φετινός χειμώνας σταδιακά από το ερχόμενο Σάββατο ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ και με τη μορφή κλασικού τύπου για Δεκέμβρη μήνα ψυχρής εισβολής, πρώτα στα βόρεια και κατά τη διάρκεια της Κυριακής και μετέπειτα και στις περισσότερες υπόλοιπες περιοχές της επικράτειας!

Όσον αφορά στις όποιες χιονοπτώσεις,αυτές προς το παρόν
τουλάχιστον, δείχνουν να είναι σχετικά περιορισμένες και να εντοπίζονται σε συγκεκριμένες περιοχές όμως ακόμα και σε σχετικά χαμηλά υψόμετρα..

Παρακολουθούμε λοιπόν την εξέλιξη με μεγάλο ενδιαφέρον και τις επόμενες ημέρες για τυχόν αλλαγές, καθημερινά μέσα από τη σελίδα μου στο
facebook :SakisArnaoutoglouForecasts/

Για το δελτίο καιρού κάντε κλικ εδώ:
https://www.youtube.com/watch?v=nTdL1ueZav8
Για να μη χάνετε τον ...καιρό σας

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!

Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου»

Δείτε και την αναλυτική πρόγνωση καιρού για σήμερα