Σοκ στις Σέρρες! Θάνατος - μυστήριο για 50χρονο σε πεδίο βολής!

Τον βρήκε νεκρό ο γιος του!

Σοκ στις Σέρρες! Θάνατος - μυστήριο για 50χρονο σε πεδίο βολής!

Σοκ προκάλεσε η είδηση στις Σέρες όταν σε πεδίο βολής βρέθηκε νεκρός ένας 50χρονος άνδρας και ο θάνατος του αποτελεί μέχρι τώρα μυστήριο!

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε τον θάνατο ένας 50χρονος μέσα σε χώρο που αποτελεί πεδίο βολής των Ενόπλων Δυνάμεων στην περιοχή Μελενικίτσι των Σερρών διερευνούν ο ιατροδικαστής αλλά και οι αστυνομικές και στρατιωτικές υπηρεσίες.

Ο άτυχος κτηνοτρόφος βρέθηκε αιμόφυρτος, πεσμένος στο έδαφος κοντά στην κτηνοτροφική μονάδα που διατηρούσε, από τον γιο του ο οποίος ανησύχησε επειδή είχε να δώσει σημεία ζωής από το πρωί της Δευτέρας, όταν είχε πάει να ταΐσει τα ζώα του όπως κάθε μέρα. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, όπου όμως διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός του.

Η αιτία του θανάτου δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμη και ήδη παραγγέλθηκε νεκροτομή. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος 50χρονος φέρεται να περιεργαζόταν κάποιο από τα πυρομαχικά που βρίσκονται διάσπαρτα στην περιοχή χωρίς να τα περισυλλέξει ο στρατός και εξερράγη στα χέρια του!

Ωστόσο η κοινωνία των Σερρών παραμένει σοκαρισμένη μετά από μια σοβαρή έκρηξη σε κατάστημα! Υπήρξαν τραυματίες;

Πηγή: protothema.gr

Σοκ στις Σέρρες! Λεωφορείο του ΚΤΕΛ παρέσυρε 9χρονη!

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο χωριό Παραλίμνιο Σερρών, όταν 9χρονο κοριτσάκι με το ποδήλατο του, παρασύρθηκε από λεωφορείο των ΚΤΕΛ.

Όλα συνέβησαν περίπου στις 13.00, μέσα στο χωριό, όταν το ανήλικο κορίτσι πήγε να περάσει το δρόμο με το ποδήλατο και παρασύρθηκε από λεωφορείο των ΚΤΕΛ, το οποίο εκείνη την ώρα ήταν άδειo.

Το 9χρονο κορίτσι μεταφέρθηκε τραυματισμένο με κακώσεις στο κεφάλι στο Νοσοκομείο Σερρών και στη συνέχεια στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Πηγή: thestival.gr

Έκτακτο: Θάνατος-μυστήριο βρέφους στη Θεσσαλονίκη!

Θάνατος-μυστήριο στη Θεσσαλονίκη καθώς βρέφος 8 μηνών έχασε τη ζωή του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες!

Στο πένθος «βυθίστηκε» γειτονιά της περιοχής Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής.

Βρέφος, ηλικίας μόλις οκτώ μηνών, άφησε την τελευταία του πνοή σε διαμέρισμα της οδού Χρήστου Χριστοβασίλη,

Το ΕΚΑΒ κλήθηκε άμεσα στο σημείο, αλλά όταν το πλήρωμα έφτασε στο διαμέρισμα το άτυχο βρέφος ήταν ήδη «μελανιασμένο» και παρά την προσπάθεια των διασωστών να το επαναφέρουν στη ζωή, αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Άγνωστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια θανάτου του 8μηνου βρέφους ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες.

Το βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».