Παραλίγο τραγωδία στις Σέρρες: Σκύλος επιτέθηκε και «άρπαξε» 11χρονο παιδί!

Σκληρή εικόνα!

Παραλίγο τραγωδία στις Σέρρες: Σκύλος επιτέθηκε και «άρπαξε» 11χρονο παιδί!

Παραλίγο τραγωδία να σημειωθεί στις Σέρρες, όταν σκύλος επιτέθηκε και «άρπαξε» 11χρονος παιδί με τους πολίτες να προσπαθούν να τον σώσουν από τα δόντια του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Δίκτυο Τηλεόραση», η επίθεση σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής όταν το παιδί περνούσε έξω από το σπίτι της ιδιοκτήτριας του σκύλου ράτσας πιτ μπουλ, η οποία άνοιξε την πόρτα να χαιρετήσει κάποιο γνωστό της, με αποτέλεσμα το σκυλί να ορμήσει πάνω στο παιδί.

Ο 11χρονος, μιλώντας στην κάμερα του «Δικτύου», περιέγραψε τον τρόμο που έζησε λέγοντας πως πολίτες τον βοήθησαν και κατάφεραν να βγάλει το πόδι του από τα κοφτερά δόντια του σκύλου.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Σερρών όπου δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες και νοσηλεύτηκε για μια ημέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες το πίτμπουλ είναι δηλωμένο και έχει βιβλιάριο υγείας. Ο πατέρας του 11χρονου υπέβαλε μήνυση κατά της ιδιοκτήτριας του.

Σκύλος επίθεση

Θα "σπάσει" η καρδιά σας! Αυτός είναι ο λόγος που το σκυλάκι της φωτογραφίας πήγαινε κάθε μέρα στην εκκλησία...

Ασύλληπτη τραγωδία: Σκυλιά κατασπάραξαν εγκυμονούσα!

Μια ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε στην Γαλλία, όταν σκυλιά κατασπάραξαν εγκυμονούσα 6 μηνών την ώρα που πήγαινε το δικό της σκύλο βόλτα.

Νεκρή γεμάτη δαγκωματιές στο σώμα της, την βρήκε ο σύζυγο της λίγες ώρες μετά το τηλεφώνημα που του έκανε.

Του είπε ότι υπήρχε μία αγέλη με σκυλιά που φοβόταν ότι θα της επιτεθεί. Σύμφωνα με την Daily Mail, ο άντρας της έφυγε από το αεροδρόμιο όπου εργαζόταν και μετά από 45 λεπτά έφτασε στο δάσος.

Σπαράζει η μάνα που 8 ροτβάιλερ κατασπάραξαν και σκότωσαν τον 5χρονο γιο της! Την κατηγορεί ο ιδιοκτήτης των σκύλων!

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι κάποια από τα δαγκώματα στην άτυχη 29χρονη έγιναν όσο εκείνη ήταν ζωντανή, ωστόσο πολλά από αυτά έγιναν αφού εκείνη είχε πεθάνει. Ο σκύλος κατάφερε να επιζήσει.

Στο χειρουργείο 7χρονο παιδί στη Κρήτη μετά από δάγκωμα σκύλου! Ποια η κατάσταση της υγείας του!

Σε χειρουργική επέμβαση υποβάλλεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου ένα 7χρονο παιδί, το οποίο σύμφωνα με τις πληροφορίες, τραυματίστηκε στο πρόσωπο από δάγκωμα σκύλου. Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του;

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το περιστατικό έγινε στο σπίτι του μικρού στη Χερσόνησο, όταν κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί το λυκόσκυλο της οικογένειας δάγκωσε το παιδί στη μύτη.

Γλυκά Νερά: Εξέλιξη βόμβα! Ζητάει πίσω το ροτβάιλερ η οικογένεια!

Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου κρίθηκε αναγκαίο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Πηγή: cretalive.gr