Συναγερμός! Εξαφανίστηκε νεαρός στο Περιστέρι!

Μπορείτε να βοηθήσετε;

Συναγερμός! Εξαφανίστηκε νεαρός στο Περιστέρι!

Συναγερμός έχει σημάνει εδώ και ώρα στο Περιστέρι, μιας και έγινε γνωστή η είδηση ότι εξαφανίστηκε ένας νεαρός, 24 ετών!

Στις 07/01/2020, στις 14:00 ώρα, εξαφανίστηκε ο 24χρονος Σταύρος Σταυρόπουλος.

Ο Σταύρος Σταυρόπουλος έχει ύψος 2,05μ., ζυγίζει 100 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια.

Την ίδια στιγμή, στην Αττική αγνοούνται και δύο ανήλικα παιδιά!

Για την εξαφάνιση του Σταύρου Σταυρόπουλου το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε σήμερα πρωινές ώρες και κατόπιν συγκατάθεσης των γονέων προέβη στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του Σταύρου Σταυρόπουλου καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν την ζωή του σε κίνδυνο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000».

εξαφάνιση Περιστέρι

Έκτακτο τώρα: Αγνοείται 27χρονος που εγκλωβίστηκε στα χιόνια!

Έκτακτο "έσκασε" μόλις τώρα, καθώς αγνοείται 27χρονος που εγκλωβίστηκε στα χιόνια στα Δερβενοχώρια! Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες;

Μεγάλη επιχείρηση έχει στηθεί από το απόγευμα της Δευτέρας από την Πυροσβεστική στην περιοχή Μονής Κλειστών στα Δερβενοχώρια για τον εντοπισμό ενός 27χρονου, ο οποίος εγκλωβίστηκε με το αυτοκίνητό του λόγω της χιονόπτωσης.

Μάλιστα, ο ίδιος κάλεσε την Πυροσβεστική και δήλωσε τον εγκλωβισμό του. Το σημείο ήταν αρκετά δύσβατο και ο δρόμος ήταν κλειστός, ωστόσο κατάφεραν να ανέβουν ειδικά οχήματα της Πυροσβεστικής. Πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται, αναφέρουν ότι εντοπίστηκε το ΙΧ του νεαρού αλλά όχι και ο ίδιος.


Σήμερα στο σημείο μεταφέρθηκαν κι άλλοι άνδρες της Πυροσβεστικής με ελικόπτερο, προκειμένου να συνεχίσουν τις έρευνες.

Πηγή: protothema.gr

Δείτε που «έπεσαν» τα πρώτα χιόνια και τι αναμένεται στις περιοχές.