Φρίκη στον Έβρο! Σκότωσαν άγρια ζώα με φόλες από κιμά!

Εικόνες ντροπής!

Φρίκη στον Έβρο! Σκότωσαν άγρια ζώα με φόλες από κιμά!

Φρίκη έχει προκαλέσει η είδηση πως στον Έβρο, κάποιοι επιτήδειοι σκότωσαν άγρια ζώα, ρίχνοντάς τους φόλες από κιμά!

Μάρτυρες ενός απίστευτου εγκλήματος έγιναν κυνηγοί της περιοχής Αλεξανδρούπολης, όταν αντίκρισαν δυο κυνηγόσκυλα, μια αλεπού, ένα κουνάβι και μια αγριόγατα νεκρά από φόλα που προφανώς έβαλε κάποιος κάτοικος της περιοχής.

Πριν από λίγο καιρό, ακόμα μία κακοποίηση ζώου είχε σοκάρει το πανελλήνιο, με τον πυροβολισμό ενός σκύλου!

Σε ανακοίνωση του ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης ενημερώνει ότι βρέθηκαν δηλητηριασμένα δολώματα στη περιοχή Σκουπίδια - Μεγάλη Αντιπυρική - εκλησσάκι Χουρίδη και αναφέρει πως το δηλητήριο βρέθηκε μέσα σε μπάλες κιμά.

Τέλος να αναφερθεί πως από χθες διεξάγεται έρευνα με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο της WWF για τον εντοπισμό των δραστών.

Πηγή: protothema.gr

Φρίκη στο Αγρίνιο! Κρέμασαν αλεπού σε δέντρο! Πολύ σκληρές εικόνες!

Δεν θα πιστέψετε τι της έκαναν! Φρίκη επικρατεί στο Αγρίνιο, με την είδηση πως κρέμασαν αλεπού σε δέντρο! Οι αυτόπτες μάρτυρες έσπευσαν να φέρουν στο φως της δημοσιότητας τις σκληρές εικόνες.

Φρίκη προκαλούν οι εικόνες που ανήρτησε την Παρασκευή στο προφίλ της στο facebook η πρόεδρος της Φιλοζωικής Οργάνωσης Αγρινίου, Βούλα Αναγνωστοπούλου, με μία αλεπού η οποία είναι κρεμασμένη σε δέντρο στη Σπολάιτα του Δήμου Αγρινίου.

Το άτυχο ζώο φαίνεται ότι έχασε τη ζωή του με φρικιαστικό τρόπο και παρέμεινε κρεμασμένο στο δέντρο, αποτελώντας ένα αποτρόπαιο θέαμα.

Αγρίνιο αλεπού Αγρίνιο αλεπού νεκρή

Αγρίνιο αλεπού ανεκδιήγητο

Μεγάλη προσοχή πρέπει να δώσετε ωστόσο σε αυτό το ζώο καθώς αποκεφαλίζει και βιάζει. Αν το δείτε μπροστά σας τρέξτε μακριά.

Πηγή: protothema.gr

Σκληρό βίντεο! Έβαλε τον σκύλο της στο στεγνωτήριο και γέλαγε υστερικά με το θέαμα!

Σκληρό βίντεο! Έβαλε τον σκύλο της μέσα στο στεγνωτήριο και γέλαγε υστερικά με το θέαμα!

Έξαλλοι είναι οι λάτρεις των ζώων βλέποντας μια γυναίκα στο Τέξας των ΗΠΑ να βάζει τον σκύλο της στο στεγνωτήριο ρούχων και να γελά υστερικά μόλις το βάζει σε λειτουργία.

Το βίντεο, το οποίο η γυναίκα έκανε livestream στο Instagram, έγινε viral μέσα στο Σαββατοκύριακο και την δείχνει να κακοποιεί άσκοπα τον σκύλο της, τοποθετώντας τον στο στεγνωτήριο.

Έβαλε το κουτάβι στο στεγνωτήριο και γελούσε υστερικά
«Θα το κάνω. Θα τον βάλω στο στεγνωτήριο. Του αρέσει, δείτε» λέει η γυναίκα στο live βίντεο, το οποίο έκτοτε διαγράφηκε αν και κατέγραψε ένας χρήστης του Twitter συγκεντρώνοντας πάνω από 5,5 εκατομμύρια προβολές.

Αφού έβαλε το κουτάβι της μέσα στο στεγνωτήριο και έκλεισε την πόρτα, η γυναίκα έβαλε μπρος την συσκευή και άρχισε να γελά υστερικά ενώ το καημένο ζώο γυρνούσε μέσα στον κάδο του στεγνωτηρίου για μερικά δευτερόλεπτα. Λίγο μετά, άνοιξε την πόρτα και έδειξε το κατοικίδιο ζώο της, το οποίο έντρομο έφυγε τρέχοντας από το μηχάνημα και μακριά από την ιδιοκτήτριά του.

Η γυναίκα συνέχισε να γελά γυρνώντας την κάμερα προς τον σκύλο της – το οποίο κρυβόταν κάτω από το τραπέζι του σαλονιού στην άλλη άκρη του δωματίου – ζητώντας μάλιστα συγνώμη από το σαφώς τρομοκρατημένο κουτάβι της.

Έξαλλοι οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με την κακοποίηση του σκύλου
Ένας χρήστης του Twitter, που έτυχε να παρακολουθήσει το βίντεο, του μοιράστηκε ξανά και ζήτησε από τους υπόλοιπους χρήστες να αναφέρουν την άγνωστη γυναίκα, που είναι από το Ντάλας, σύμφωνα με την New York Post. «Κάποιος να καλέσει την αστυνομία γι’ αυτή την κοπέλα. Κάποιοι άνθρωποι δεν αξίζει να έχουν σκυλιά ή άλλα κατοικίδια. Είναι καταχρηστικός ο τρόπος που τους συμπεριφέρονται» τουίταρε η χρήστης.

Άλλοι έδωσαν το βίντεο στην τοπική αστυνομία και στην οργάνωση PETA και ζήτησαν να απομακρυνθεί ο σκύλος από αυτή την γυναίκα. «Σας παρακαλώ, κάντε κάτι γι’ αυτό. Είναι άρρωστο» έγραψε ένας χρήστης. «Αυτός ο άνθρωπος θα πρέπει να συλληφθεί για κακοποίηση ζώου. Μάθετε ποιος είναι» πρόσθεσε.

Τελικά, κάποιος κατάφερε να βρει τον λογαριασμό στο Instagram αυτής της γυναίκας, αλλά το προφίλ της διαγράφηκε από την κοινωνική πλατφόρμα. Προς το παρόν, πάντως, παραμένει άγνωστο, αν τελικά επενέβη η αστυνομία και αν συνέλαβε την νεαρή γυναίκα.

Να σημειωθεί πάντως, πως η κακοποίηση ζώων είναι ένα συχνό φαινόμενο που παρατηρείται έντονα και στην Ελλάδα με αυστηρά πρόστιμα για όσους συλλαμβάνονται, αν και ευτυχώς, κανείς μέχρι τώρα δεν έχει κάνει live μετάδοση κακοποίηση ζώου με αυτό τον τρόπο στην χώρα μας.

Ο παιχνιδιάρης σκύλος που έχει γίνει viral! - Μπορεί ακόμα και να... πετάξει! (Video)

Πηγή: pronews.gr