Εικόνες βγαλμένες από ταινία στην Άρτα! "Κοκάλωσαν" τα νερά!

Αδιανόητο θέαμα!

Εικόνες βγαλμένες από ταινία στην Άρτα!

Βγαλμένες από ταινία ήταν οι εικόνες που αντίκρισαν οι κάτοικοι στην Άρτα, αυτές τις μέρες που ο υδράργυρος έχει πέσει σημαντικά. Τα νερά στους καταρράκτες "κοκάλωσαν" μιας και είχαν παγώσει!

Η κακοκαιρία «Ηφαιστίων» που έφερε χαμηλές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα «πάγωσε» του καταρράκτες που βρίσκονται στο χωριό Καταρράκτης στην Αρτα. Το θέαμα που αντίκρισαν οι επισκέπτες ονειρικό, όπως και αυτό που δημιούργησε η κακοκαιρία στον Ομαλό Χανίων με την παγωμένη λίμνη σε σχήμα καρδιάς.

Τα νερά του καταρράκτη έχουν «κοκαλώσει» πάνω στα βράχια και άλλα βρίσκονται στον αέρα, δημιουργώντας ένα ασυνήθιστο σκηνικό.

Μη χάσετε επίσης την αναλυτική πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό τις επόμενες μέρες!

πάγωσαν τα νερά

Οι δίδυμοι καταρράκτες, ύψους περίπου 100 μέτρων, αποτελούν ένα μοναδικό αξιοθέατο. Τα νερά πέφτουν με ορμή από τις δυτικές πλαγιές των Τζουμέρκων και αφήνουν τον επισκέπτη να χάνεται στους ήχους της φύσης.

Το χωριό Καταρράκτης είναι χτισμένο σε υψόμετρο 800 μέτρων στα Αθαμανικά Ορη που είναι γνωστότερα με την παραδοσιακή ονομασία Τζουμέρκα.

Πηγή: iefimerida.gr

Χάος με την κακοκαιρία! Ποιοι δρόμοι έμειναν κλειστοί;

Χάος έχει επικρατήσει με την κακοκαιρία και το χιόνι σε όλη τη χώρα! Μάθετε αναλυτικά ποιοι δρόμοι έμειναν κλειστοί σήμερα!

Ετσι, διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων, σύμφωνα με την αστυνομία, λόγω της χιονόπτωσης, στις εξής περιοχές:

Μάλιστα, χτες το βράδυ ήδη το έστρωσε για τα καλά ακόμα και μέσα στην Αττική!

Στη λεωφόρο Πάρνηθος, από το ύψος του εστιατορίου "Ζυγός", στο ρεύμα προς καζίνο.

Στην Πεντέλη, επί της οδού Κλεισθένης και λεωφόρου Πεντέλης, από τη συμβολή με την οδό Αναπαύσεως, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πεντέλη.

Επίσης, κλειστή είναι η περιφερειακή οδός Πεντέλης - Νέας Μάκρης, από το ύψος του Αγίου Πέτρου έως το Στρατιωτικό Νοσοκομείο Πεντέλης 414 και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, ενώ παράλληλα έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή Καλοπούλα του Υμηττού.

Πού επιτρέπεται η κυκλοφορία μόνο με αλυσίδες

Σημειώνεται ακόμη ότι, σύμφωνα με την αστυνομία, μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων από το 5ο χλμ της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών - Θήβας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μάνδρα και από το 22ο χλμ της ίδιας οδού και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στην περιοχή Κάζα.

Επετράπη η κυκλοφορία φορτηγών στην Κορίνθου-Καλαμάτας

Σημειώνεται, ότι από το υπ. Προστασίας του Πολίτη, με βάση τα νεότερα στοιχεία από την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων, ανακοινώθηκε ότι επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, συμπεριλαμβανόμενων και των φορτηγών, στον Αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Τρίπολης – Σπάρτης - Καλαμάτας.
Πηγή: iefimerida.gr