Φρίκη: Κακοποιούσε για 20 χρόνια την κόρη του και απέκτησαν 4 παιδιά!

Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι γείτονες γνώριζαν ότι κάτι τρέχει στο σπίτι

Φρίκη: Κακοποιούσε για 20 χρόνια την κόρη του και απέκτησαν 4 παιδιά!

Φρίκη έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένας χτίστης κακοποιούσε για 20 την κόρη του και απέκτησαν 20 παιδιά.

Σοκ έχει προκαλέσει στην Αργεντινή η σύλληψη ενός χτίστη ο οποίος κατηγορείται ότι για 20 χρόνια κακοποιούσε την κόρη του με την οποία απέκτησε τέσσερα παιδιά ηλικίας σήμερα 11, 13, 17 και 19 ετών.

Η φρικιαστική υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η 32χρονη κόρη του χτίστη βρήκε το θάρρος να ενημερώσει τις αρχές για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη στα χέρια του πατέρα της από την ηλικία των εννέα ετών.

Τα παιδιά εντοπίστηκαν σε ένα σπίτι στην περιοχή Αρεκίτο στο Σάντα Φε με τις αρχές να το χαρακτηρίζουν «Σπίτι της Φρίκης» χρησιμοποιώντας τον όρο που είχε για πρώτη φορά ακουστεί στην υπόθεση Γιόζεφ Φριτσλ του Αυστριακού που κράτησε όμηρο για 24 χρόνια την κόρη του.

Ο εισαγγελέας που γνωστοποίησε την υπόθεση έκανε λόγο για ένα «περιστατικό» που έκανε την 32χρονη να αποκαλύψει τη φρίκη που έζησε για 20 και πλέον χρόνια.

Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν το σπίτι στο οποίο βρέθηκαν τα τέσσερα παιδιά κατέσχεσαν από εκεί δύο όπλα και εξετάζουν πλέον το σενάριο ο χτίστης να τα χρησιμοποιούσε προκειμένου να εκφοβίζει την κόρη του και να την υποχρεώνει να υποκύπτει στις σεξουαλικές του ορέξεις.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι γείτονες γνώριζαν ότι κάτι τρέχει στο σπίτι του χτίστη και είχαν επιχειρήσει να ενημερώσουν τις αρχές αλλά φέρεται να έλαβαν την απάντηση ότι αν δεν υπάρξει καταγγελία από το ίδιο το θύμα δεν μπορούσε να κάνει κάτι.

protothema.gr

Φρίκη στο Big Brother! Παίκτρια έπεσε θύμα βιασμού και η παραγωγή την ανάγκασε να το δει σε βίντεο!

Φρίκη προκαλεί η είδηση ότι παίκτρια του Big Brother έπεσε θύμα βιασμού και η παραγωγή την ανάγκασε να το δει σε βίντεο!

Ένα αποτρόπαιο επεισόδιο συνέβη στο ισπανικό Big Brother καθώς παίκτρια έπεσε θύμα βιασμού και η παραγωγή την κάλεσε στο δωμάτιο επικοινωνίας για να το δει σε βίντεο!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph παίκτρια, η Καρλότα Πράντο βρέθηκε στο δωμάτιο επικοινωνίας και την έβαλαν να παρακολουθήσει ένα βίντεο κι έτσι βρέθηκε να βλέπει τον βιασμό της, αναίσθητη από το ποτό, χωρίς καν την παρουσία ψυχολόγου.

Big Brother: Εκτός Ελλάδας τα γυρίσματα! Για ποιο λόγο;

Ακουγόταν η Πράντο να λέει: «Σε παρακαλώ, Μεγάλε, σταμάτα» και ξέσπασε σε κλάματα! Το βίντεο εξακολουθούσε να παίζει και ο Μεγάλος Αδερφός της λέει «Νομίζουμε ότι πρέπει να το δεις αυτό Καρλότα».

Η σκηνή δεν παίχτηκε ποτέ στον αέρα αλλά διέρρευσε στον ισπανικό Τύπο αυτή την εβδομάδα.

Μέχρι που της ζητήθηκε να μπει στο δωμάτιο επικοινωνίας, η Καρλότα δεν είχε ιδέα τι είχε συμβεί το προηγούμενο βράδυ, καθώς την έβαλε να ξαπλώσει, ο Χοσέ Μαρία Λόπες, με τον οποίο μάλιστα είχε αρχίσει να συνάπτει ερωτική σχέση.

Big Brother Ισπανία βιασμός

Στο βίντεο του βιασμού, η κοπέλα λέει «όχι, δεν μπορώ» στον Λόπες αλλά μετά βρίσκονται στο κρεβάτι, μέχρι λεπτά αργότερα να ακουστεί από τα μεγάφωνα η παραγωγή που του ζητά να σταματήσει.

Big Brother βιασμός

Μετά την αποκάλυψη του περιστατικού στο ισπανικό ριάλιτι, πολλές εταιρείες απέσυραν τις διαφημίσεις τους κατά τη διάρκεια του σόου

Η Endemol, η εταιρεία παραγωγής, σε ανακοίνωσή της, ανέφερε ότι η απόφαση να δείξουν το επίμαχο βίντεο στη δεσποινίδα Πράντο, χωρίς την παρουσία ψυχολόγου ή άλλου προσώπου ήταν λάθος. Επίσης, ανακοίνωσε ότι έδιωξαν από το σόου τον Λόπες και η Πράντο λαμβάνει ψυχολογική υποστήριξη.

Εντωμεταξύ δείτε την σοκαριστική υπόθεση του βιασμού 27χρονης που την έκαψαν