Αυστραλία: Τσιτσιπάς και Ναδάλ ενώνουν τις δυνάμεις τους σε τουρνουά για τους πυρόπληκτους

Σπουδαία κίνηση από τους αστέρες του τένις

Αυστραλία: Τσιτσιπάς και Ναδάλ ενώνουν τις δυνάμεις τους σε τουρνουά για τους πυρόπληκτους

Τα αστέρια του τένις Τσιτσιπάς και Ναδάλ ενώνουν τις δυνάμεις τους σε τουρνουά για τους πυρόπληκτους.

Τουρνουά επίδειξης με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των πυρόπληκτων από τις φωτιές της Αυστραλίας θα διοργανώσει στις 15/1 στη "Rod Laver Arena" η ομοσπονδία τένις της Αυστραλίας.

Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν σπουδαίους παίκτες ν' αγωνίζονται αφού την πρόσκληση αποδέχτηκαν εκτός φυσικά από τον Νικ Κύργιο, ο Ρότζερ Φέντερερ, ο Ράφα Ναδάλ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, η Καρολίν Βοζνιάκι και η Ναόμι Οσάκα.

«Είναι αποκαρδιωτικό να βλέπεις αυτές τις καταστροφές να πλήττουν τη χώρα και τόσους πολλούς ανθρώπους και κοινότητες να υποφέρουν. Το The Aces for Bushfire Relief δίνει την ευκαιρία στην τενιστική κοινότητα να κάνει έναν έρανο και να συγκεντρώσει χρήματα για εκείνους που τα χρειάζονται περισσότερο», είπε ο πρόεδρος της Tennis Australia, Craig Tiley.

gazzeta.gr

Επίσης, εδώ μπορείς να δωρίσεις λεφτά για την μεγάλη καταστροφή στην Αυστραλία!

Αυστραλία: Συγκινεί η νέα εικόνα που κάνει τον γύρο του διαδικτύου! Ο «κροκοδειλάκιας» υποδέχεται στον ουρανό τα νεκρά ζώα!

Συγκινεί η νέα εικόνα για τις φωτιές στην Αυστραλία! Στον ουρανό υποδέχεται τα νεκρά ζώα ο «κροκοδειλάκιας»! Η εικόνα κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες ένα συγκινητικό καρτούν που δείχνει τον Στιβ Έργουιν, τον γνωστό «κροκοδειλάκια» και φυσιοδίφη, να καλωσορίζει τα ζώα που έχασαν την ζωή τους στις πυρκαγιές της Αυστραλίας, στον ουρανό.

Η 22χρονη καλλιτέχνης Σάρνια Μαρ Στουρμ, μοιράστηκε το συγκινητικό σκίτσο στο Instagram την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, με αφορμή τα εκατομμύρια ζώα που έχουν χάσει την ζωή τους από τις πυρκαγιές που πλήττουν την Αυστραλία το τελευταίο διάστημα, με τον αριθμό των ζώων που πέθαναν να εκτιμάται ότι ξεπερνά το μισό δισεκατομμύριο.

Το σκίτσο που συγκινεί με τα νεκρά ζώα της Αυστραλίας

Το σκίτσο δείχνει τον διάσημο φυσιοδίφη και λάτρη των ζώων Στιβ Έργουιν να καλωσορίζει καγκουρό, κοάλα και άλλα άγρια ζώα της Αυστραλίας με ανοιχτές αγκάλες, λέγοντάς τους: «Μην ανησυχείτε παιδάκια! Θα σας φροντίσω». Μέχρι την Κυριακή, η ανάρτηση της νεαρής καλλιτέχνιδας είχε γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πάνω από 2,5 εκατομμύρια προβολές, με πολλούς να λένε ότι τους έχει συγκινήσει.

Feel free to share this but please give credit to my page! So... it’s sad to say that I’ve spent about 3 weeks or so on...

Posted by Sketchy Koala on Monday, December 30, 2019

«Κοίτα αυτό. Απλά κοίτα το. Δεν έχω λόγια, αλλά σίγουρα δάκρυσα. Τόσο οδυνηρό. Παρακαλώ οποιονδήποτε θέλει να βοηθήσει, να κάνει μία δωρεά» έγραψε ένας χρήστης στο Instagram, με μία άλλη να γράφει στο Facebook: «Ένα εκπληκτικά λυπηρό έργο που αντικατοπτρίζει τις πυρκαγιές που κατακαίουν την Αυστραλία. Πραγματικά με συγκίνησε αν σκεφτεί κανείς όλα τα ζώα που πέθαναν και που τώρα τα προσέχει ο Στιβ Έργουιν από τον ουρανό». Το σκίτσο τράβηξε ακόμη και την προσοχή της κόρης του Έργουιν, Μπίντι, που ευχαρίστησε την νεαρή καλλιτέχνη στα σχόλιά της.

Πηγή: iefimerida.gr