Μοτοσικλετιστής κατέπεσε σε χαράδρα μετά από τροχαίο

Έκτακτο!

Μοτοσικλετιστής κατέπεσε σε χαράδρα μετά από τροχαίο

Μοτοσικλετιστής κατέπεσε σε χαράδρα έπειτα από τροχαίο στο Απλίκι της Κύπρου.

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση μελών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της ΕΜΑΚ για την ανάσυρση άνδρα που κατέπεσε σε χαράδρα στο Απλίκι μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στις 14:00 το μεσημέρι.

Για την ώρα δεν εν υπάρχουν πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του μοτοσικλετιστή. Στο σημείο έσπευσαν και μέλη της Αστυνομίας.

Πηγή: alphanews.live

Θυμίζουμε πως, ακόμα ένα φρικτό τροχαίο σημειώθηκε στην Κηφισιά με το θάνατο δύο νεαρών!

Τροχαίο σοκ στη Λαμία! Δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν!

Σοβαρό τροχαίο κοντά στη διασταύρωση του "ICE" με δυο τραυματίες έπειτα από μετωπική σύγκρουση.

Το τροχαίο έγινε το μεσημέρι της Κυριακής στο 2ο χλμ Λαμίας - Δομοκού, κοντά στη διασταύρωση του "ICE", όταν ένα Smart συγκρούστηκε μετωπικά με ένα αγροτικό.

τροχαίο λαμία

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο οδηγός του Smart, που κινούταν προς Δομοκό, έχασε τον έλεγχο και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Ο οδηγός του αγροτικού προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την σύγκρουση.

Τα δυο οχήματα χτύπησαν με δύναμη μετωπικά, με αποτέλεσμα οι δυο οδηγοί να χρειαστούν τη βοήθεια των πυροσβεστών και των ανδρών της 7ης ΕΜΑΚ, που έσπευσαν στο σημείο. Την ώρα του τροχαίου ψιλόβρεχε και το οδόστρωμα ήταν πολύ ολισθηρό.

Στα αυτοκίνητα δεν επέβαιναν άλλα άτομα και τους δυο τραυματίες οδηγούς παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τους μετέφερε στα Επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας.

Λαμία σύγκρουση

Πηγή: lamiareport.gr