Μακελειό σε ληστεία κοσμηματοπωλείου με τρεις νεκρούς! Ανάμεσα τους και ένα παιδί!

Το αγοράκι ήταν 2 ετών!

Μακελειό σε ληστεία κοσμηματοπωλείου με τρεις νεκρούς! Ανάμεσα τους και ένα παιδί!

Μακελειό έγινε σε ληστεία κοσμηματοπωλείου στην Ταϊλάνδη με δυο νεκρούς. Ανάμεσα τους και ένα παιδί!

Τρεις άνθρωποι, ανάμεσά τους ένα αγόρι δύο ετών, σκοτώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στην Ταϊλάνδη κατά τη διάρκεια ληστείας κοσμηματοπωλείου σε εμπορικό κέντρο, δήλωσε πηγή προσκείμενη στην τοπική αστυνομία
Σε πλάνα που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και μεταδόθηκαν από ταϊλανδικά ΜΜΕ, εικονίζεται άνδρας με καλυμμένο πρόσωπο, στρατιωτικό παντελόνι αγγαρείας και πιστόλι 9 χιλιοστών στο χέρι να εισβάλλει σε κοσμηματοπωλείο ειδικευμένο στον χρυσό στο εμπορικό κέντρο του Λοπμπούρι, 150 χιλιόμετρα βόρεια της Μπανγκόκ.

Ανοίγει αμέσως πυρ, σκοτώνοντας τρεις ανθρώπους και τραυματίζοντας σοβαρά άλλους τέσσερις, πριν ανέβει πάνω σε πάγκο του κοσμηματοπωλείου και κλέψει λεία αξίας που υπολογίζεται πως ανέρχεται σε 15.000 ευρώ.

Ένας ιδιωτικός φρουρός και μια πωλήτρια σκοτώθηκαν ακαριαία, είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο υπαρχηγός της αστυνομίας της πόλης Σουμίθ Πουνσρί. Ένα αγοράκι δύο ετών υπέκυψε λίγο αφότου διακομίστηκε σε νοσοκομείο, πρόσθεσε. Ο δράστης της ληστείας, ο οποίος αναζητείται από τις αρχές, δεν έμεινε μέσα στο κοσμηματοπωλείο παρά εξήντα δευτερόλεπτα, πριν κατόπιν βγει από το εμπορικό κέντρο και διαφύγει με μοτοσικλέτα, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία τη έρευνας.

Εντωμεταξύ πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός έπεσε θύμα ληστείας! Τι συνέβη;

Σοκ στο Μενίδι: Ληστεία με καλάσνικοφ σε κατάστημα

Σοκ έπαθαν στο Μενίδι μετά από ληστεία με καλάσνικοφ σε κατάστημα αθλητικών ειδών.

Στιγμές πανικού έζησαν υπάλληλοι και πελάτες, το απόγευμα της παραμονής των Χριστουγέννων, όταν ληστές με καλάσνικοφ και πιστόλι στα χέρια «μπούκαραν» σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας πώλησης αθλητικών ειδών στο Μενίδι.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, τρεις ένοπλοι με ένα λευκό όχημα πάρκαραν έξω από το καστάστημα που βρίσκεται στη λεωφόρο Πάρνηθος, μπήκαν μέσα με προτεταμένα τα όπλα και μέσα σε 30 δευτερόλεπτα αφαίρεσαν από τα ταμεία περίπου 2.500 ευρώ. Οι υπάλληλοι, όπως είναι φυσικό, τρομοκρατήθηκαν και δεν είχαν κανένα περιθώριο αντίδρασης.

Στη συνέχεια, εξαφανίστηκαν με λευκό όχημα, το οποίο πιθανότατα είναι κλεμμένο. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψή τους. Οι δράστες φαίνεται ότι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την αυξημένη εμπορική κίνηση λόγω Χριστουγέννων.

elefterostypos.gr