Σοκ στο Ηράκλειο: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του!

Τι λένε οι πληροφορίες;

Σοκ στο Ηράκλειο: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του!

Σοκ έχει προκληθεί στο Ηράκλειο με την είδηση πως άνδρας βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του! Τι συνέβη ακριβώς και τι λένε οι πρώτες πληροφορίες για το τραγικό συμβάν;

Περίοικοι που είδαν τον άτυχο άνδρα ειδοποίησαν ΕΚΑΒ και αστυνομία. Ο άνδρας εντοπίστηκε μέσα στο όχημα του στην περιοχή Χριστομιχάλη Ξυλούρη!

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να διαπιστώνουν απλώς το θάνατό τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, δεν φέρει τραύματα και ο θάνατος του οφείλεται σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις σε παθολογικά αίτια.

Πρόκειται για άνδρα ηλικίας 60 με 65 ετών. Στο σημείο έσπευσαν και άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του άτυχου άνδρα θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή που θα διενεργηθεί.

Τραγωδία ωστόσο "χτύπησε" ξανά στην Κρήτη, όταν αυτοκίνητο έπεσε από γκρεμό και το ζευγάρι που ήταν μέσα βρέθηκε νεκρό!

Πηγή: cretapost.gr

Τραγωδία στο Ηράκλειο! Βρέθηκε νεκρός στα 45 του!

Συναγερμός σήμανε πριν λίγο σε Αστυνομία και ΕΚΑΒ για έναν άνδρα που βρέθηκε νεκρός στα 45 του στο Ηράκλειο!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για έναν 45χρονο ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, δίπλα από το παρκάκι της Λεβίνου, στο Ηράκλειο.

Θρίλερ! «Έπεσαν» πυροβολισμοί! Υπάρχει νεκρός! (Βίντεο)


Στο σημείο βρίσκονται ΕΚΑΒ και Αστυνομία με την τελευταία να διερευνά τα αίτια θανάτου του άτυχου άνδρα.

Πηγή: ekriti

Φρίκη στην Κρήτη: Βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου!

Φρίκη επικράτησε στην Κρήτη σε ξενοδοχείο. Βρέθηκε νεκρός άνδρας μέσα στο δωμάτιο που νοίκιαζε.

Την τελευταία του πνοή μέσα στο δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διέμενε στο κέντρο του Ηρακλείου, άφησε ένας 60χρονος άνδρας ο οποίος απολάμβανε τις διακοπές του στην Κρήτη.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, το άψυχο σώμα του 60χρονου άνδρα από το Ισραήλ εντόπισαν το πρωί οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου. Σοκ! Άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα σε αεροπλάνο!

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η Αστυνομία και σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες η σορός του άτυχου άνδρα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου και θα διενεργηθεί η νεκροψία - νεκροτομή.

Πηγή: ethnos