Τραγωδία στην Ηλεία:Αυτή είναι η αιτία του θανάτου! Το μωρό θα ήταν ζωντανό αν...

Τι είπε γιατρός του νοσοκομείου;

Τραγωδία στην Ηλεία:Αυτή είναι η αιτία του θανάτου! Το μωρό θα ήταν ζωντανό αν...

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στην τραγωδία της Ηλείας. Καθώς το μωρό θα ήταν ζωντανό αν το είχαν πάει νωρίτερα στο νοσοκομείο. Δείτε ποια είναι η αιτία του θανάτου του.

Άλλη μια τραγωδία σημειώθηκε στην Ηλεία, όπου ένα μωράκι, μόλις 18 μηνών έχασε τη ζωή του, από εισρόφηση.

Όπως είπε αποκλειστικά στο star.gr ο γενικός γιατρός, Γιώργος Αθανασόπουλος, ο οποίος ήταν παρών στο περιστατικό, το μωρό έφτασε νεκρό στο Κέντρο Υγείας της Βάρδας και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφεραν να το επαναφέρουν.

Αιτία θανάτου του βρέφους είναι η εισρόφηση εμετού και η σορός του θα μεταφερθεί στην Πάτρα για νεκροψία.

Σοκ προκαλεί και το περιστατικό με το βρέφος που το δάγκωσε ποντίκι

Τραγωδία στην Ηλεία: Βρέφος 18 μηνών νεκρό από εισρόφηση

Τραγωδία σημειώθηκε στην Ηλεία, όπου βρέφος 18 μηνών πέθανε από εισρόφηση.

Μια νέα τραγωδία συγκλονίζει το πρωί της Παρασκευής την Ηλεία. Ένα βρέφος - σύμφωνα με πληροφορίες ηλικίας 1,5 έτους - έχασε τη ζωή του πιθανότατα από εισρόφηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr το μωράκι μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Βάρδας από τη Νέα Μανωλάδα που διαμένει η οικογενειά του και επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

Το μωράκι παρουσίασε πυρετό το βράδυ της Πέμπτης και στη συνέχεια έντονη αδιαθεσία.

Το πρωί μεταφέρθηκε απο τους γονείς του στο Κ.Υ. Βάρδας και διαπιστώθηκε πως είχε καταλήξει…

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για οικογένεια Ρουμάνων εργατών από την περιοχή.

Φρικτός θάνατος για βρέφος! Το άφησαν για 5 ώρες στο μπαλκόνι και πάγωσε!

Φρικτό θάνατο βρήκε ένα βρέφος 7 μηνών που έμεινε για 5 ώρες στο μπαλκόνι και πέθανε από το κρύο.

Φρικτό θάνατο φέρεται να βρήκε ένα βρέφος 7 μηνών στη Ρωσία όταν οι γονείς του το έβγαλαν στο μπαλκόνι για να κοιμηθεί ενώ τα θερμόμετρα έδειχναν -20 βαθμούς Κελσίου.

Οι ρωσικές αρχές που διεξάγουν έρευνα για το περιστατικό αναφέρουν ότι το μικρό παιδί πέθανε από το κρύο στο περιστατικό που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στην ανατολική επαρχία Χαμπαρόφσκ.

Κατά τις ίδιες πηγές στόχος των γονέων του βρέφους ήταν να «κοιμηθεί στον καθαρό αέρα».

Τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι η 40χρονη μητέρα του βρέφους αρχικά σκόπευε να αφήσει μόνο για λίγα λεπτά το μωρό στο μπαλκόνι αλλά στη συνέχεια - άγνωστο γιατί - το ξέχασε και το θυμήθηκε μετά από πέντε ώρες.

Ως αιτία θανάτου του 7 μηνών βρέφους θεωρείται η υποθερμία.

Το τοπικό υπουργείο υγείας με ανακοίνωσή του μέσω Instagram μετά την τραγωδία συμβούλεψε τους γονείς να μην αφήνουν τα παιδιά στο κρύο χωρίς επίβλεψη.

«Πάντα να ξέρετε πού και με ποιον είναι το παιδί σας. Μην αδιαφορείτε αν αντιληφθείτε ότι ένα παιδί βρίσκεται σε κίνδυνο - τον χειμώνα ένα παιδί που αποπροσανατολίζεται ή τραυματίζεται στο δρόμο μπορεί να πέσει πολύ γρήγορα θύμα των χαμηλών θερμοκρασιών» σημειώνεται στην ανακοίνωση του υπουργείου.

Κατά την ίδια πηγή την περίοδο των εορτών υπάρχει αύξηση στον τραυματισμό νεαρών παιδιών κυρίως λόγω πτώσεων, βεγγαλικών και εγκαυμάτων.

protothema.gr