Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για τις βροχές! «Χρήζουν προσοχής... Ο ήλιος θα γίνει...»

Έκτακτη προειδοποίηση!

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για τις βροχές! «Χρήζουν προσοχής... Ο ήλιος θα γίνει...»

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί και τονίζει για τις βροχές! «Χρήζουν προσοχής... Ο ήλιος θα γίνει...» Έκτακτη ενημέρωση από τον κορυφαίο μετεωρολόγο!

Σημαντική επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός από την Τετάρτη στη νότια Ελλάδα και ο Σάκης Αρναούτογλου εξέδωσε έκτακτη προειδοποίηση για την περιοχή της Κρήτης.


Αναλυτικά όσα αναφέρει σε αυτή:

Ιδιαίτερης προσοχής χρήζουν οι βροχές στην Κρήτη από την ερχόμενη κυρίως Τετάρτη και με τα σημερινά-πρωινά προγνωστικά στοιχεία!


Φίλες και φίλοι,

Ακριβοθώρητος δείχνει και πάλι να γίνεται ο ήλιος στην Κρήτη από την ερχόμενη εβδομάδα ενώ και με τα σημερινά πρωινά προγνωστικά στοιχεία οι περισσότερες νότιες νησιωτικές περιοχές της χώρας, συμπεριλαμβανομένης και την Κρήτης, δείχνουν μετά το μεσημέρι της Τρίτης αλλά κυρίως από την Τετάρτη έως περίπου και την Παρασκευή να μπαίνουν σε μια τροχιά καθημερινών και σε τοπικό και όχι μόνο επίπεδο, δυνητικά ισχυρών βροχοπτώσεων που λόγω του κορεσμένου από τις πολλές βροχές έδαφος κυρίως στην Κρήτη, είναι δυνητικά ικανές να δημιουργήσουν προβλήματα! Πυκνές θα είναι οι χιονοπτώσεις χοντρικά πάνω από τα 1500 περίπου μέτρα!

Σε κάθε περίπτωση η ακριβής θέση του βαρομετρικού χαμηλού που θα επηρεάσει τα νότια και πάλι τμήματα της χώρας από βδομάδα θα καθορίσει την ένταση αλλά και την έκταση των καιρικών φαινόμενων. Θα υπάρξουν και νεότερες φυσικά αναρτήσεις προκειμένου να ενημερώνεστε με τρέχουσες πληροφορίες για την καιρική αυτή εξέλιξη και μέσα από

https://www.facebook.com/SakisArnaoutoglouForecasts/
τη σελίδα μου στο facebook.
Για να μη χάνετε τον...καιρό σας ;)

Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου

Να θυμίσουμε και το φαινόμενο που είναι στα... 600 μέτρα!

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί: "Σε 5 μέρες από τώρα ξεκινάνε οι βροχές!"

"Σε 5 μέρες από τώρα ξεκινάνε οι βροχές!" - Ο κορυφαίος μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου, προειδοποιεί μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook!

Τι καιρό θα αντιμετωπίσουμε τις ημέρες των εορτών;

Φίλες και φίλοι, καλή εβδομάδα
- Η θερμοκρασία σε σχετικά υψηλά επίπεδα για την περίοδο που διανύουμε στις περισσότερες περιοχές έως και τα τέλη της εβδομάδας αλλά αυτό δεν αφορά όλες τις περιοχές και κυρίως κάποιες... πεδινές και παραθαλάσσιες!!! Μέσα σ' αυτές είναι και η Θεσσαλονίκη οπου μάλλον η συννεφιά και η σχετική ψύχρα θα είναι κυρίαρχες..
- Η εξέλιξη του καιρού έως και τα Χριστούγεννα πολύ γενικά: Πρόσκαιρες βροχές κατά τόπους κυρίως την Κυριακη και τη Δευτέρα σε συνδυασμό και με πρόσκαιρη ενίσχυση των ανέμων αλλά και σταδιακή βελτίωση από την Τρίτη με μικρά μόνο θερμοκρασιακά σκαμπανεβάσματα..

Για το δελτιό καιρού όσον αφορά τις λεπτομέρειες κάντε κλικ εδώ:

Μάλιστα, μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου είχε αναφέρει ότι...