Θρήνος! Πέθανε η Ρενάτα!

Θλίψη!

Θρήνος! Πέθανε η Ρενάτα!

Θρήνος επικρατεί με την είδηση πως πέθανε η Ρενάτα! Τι συνέβη και τι λένε οι πληροφορίες;

Την άνιση μάχη κόντρα στον καρκίνο έχασε η γνωστή φίλαθλος του Πανιωνίου, που αγαπήθηκε πολύ από το ποδοσφαιρικό κοινό!

Η κοπέλα που έδωσε τον πιο δύσκολο αγώνα και κατάφερε να ενώσει αρκετούς οπαδούς, προκειμένου να τη στηρίξουν στις δύσκολες στιγμές που περνούσε.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια του αγώνα που είχε δώσει ο ΟΦΗ και ο Πανιώνιος, οι Κρητικοί είχαν αναρτήσει πανό στο οποίο ανέφεραν: « Κάποια στιγμή θα είναι μόνο ένα ζώδιο- Ρενάτα είσαι δύναμη- Οι φίλοι σου στο ΟΦΗ».

πέθανε Ρενάτα

Δυστυχώς δεν μπόρεσε να νικήσει τη… μάχη της, ωστόσο πάντα θα μείνει χαραγμένη για την αγάπη της προς το ποδόσφαιρο, σε όλο το φίλαθλο κοινό.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες έφυγε από τη ζωή και ένας γνωστός τραγουδιστής!

Πηγή: eleftherostypos.gr

Θρήνος! Πέθανε η Τερψιχόρη Παπαστεφάνου!

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό κόσμο με την είδηση πως πέθανε η αγαπημένη συνθέτρια Τερψιχόρη Παπαστεφάνου!

Η σπουδαία μαέστρος και ιδρύτρια της "Χορωδίας Τρικάλων" Τερψιχόρη Παπαστεφάνου έφυγε από τη ζωή. Η κηδεία της θα γίνει δημόσια δαπάνη από τον Δήμο Αμαρουσίου, το μεσημέρι της Δευτέρας στις 15:00 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αμαρουσίου και η ταφή στο νεκροταφείο Αμαρουσίου.

Ακόμα μία δυσάρεστη είδηση μετά το θάνατο της Μάρθας Μουχτάρογλου - Τσιμπουκάκη!

«Ο Δήμος Τρικκαίων εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για το τελευταίο ταξίδι της Τεψιχόρης Παπαστεφάνου. Η μεγάλη χορωδός και συνθέτρια, τίμησε στον ύψιστο βαθμό τη χορωδιακή μουσική στα Τρίκαλα, δημιουργώντας τη μυθική Καλλιτεχνική Χορωδία Τρικάλων.

Η Χορωδία συνέβαλε πολλαπλώς στην ανάδειξη, ενίσχυση και προώθηση της Μουσικής Παιδείας στα Τρίκαλα. Αποτέλεσε, επίσης, το έναυσμα για δημιουργικές ενασχολήσεις και σε άλλες πόλεις της χώρας μας. Οι πολυποίκιλες συνεργασίες και οι κοινωνικές ανησυχίες που χαρακτήριζαν την Τερψιχόρη Παπαστεφάνου, οι μουσικές δράσεις, οι αισθητικές επιδιώξεις και οι καλλιτεχνικές της καινοτομίες, δημιούργησαν μια ολόκληρη σχολή στη χορωδιακή».