Σοκ! Η μητέρα πήγε σε πάρτι και άφησε νηστική την 3χρονη κόρη της και πέθανε!

Το παιδί έτρωγε απορρυπαντικά γιατί δεν είχε κάτι άλλο!

Σοκ! Η μητέρα πήγε σε πάρτι και άφησε νηστική την 3χρονη κόρη της και πέθανε!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως μία ανίδεη μητέρα έφυγε σπίτι και πήγε σε πάρτι ενώ άφησε πίσω της νηστική την 3χρονη κόρη της, η οποία εν τέλει πέθανε από ασιτία!

Το έγκλημα που σημειώθηκε είναι αποτρόπαιο και προκαλεί φρίκη σε όποιον το ακούει. Το άτυχο παιδί έμεινε μόνο του στο σπίτι όπου η μητέρα του το είχε κλειδώσει έχοντας μάλιστα κλείσει την αντλία του νερού, μέσα σε ένα σπίτι που θύμιζε περισσότερο χωματερή παρά διαμέρισμα.

έγκλημα παιδί

Το 3χρονο παιδάκι αναγκάστηκε να καταναλώσει σκόνη απορρυπαντικού προκειμένου να ξεγελάσει την πείνα του, ενώ εν τέλει "έφυγε" από ασιτία.

Το πτώμα του ανακάλυψε η γιαγιά του, η οποία πήγε στο σπίτι για να ευχηθεί στη μικρή χρόνια πολλά μιας και ήταν η μέρα των γενεθλίων της.

Η φίλη της μητέρας, με την οποία είχε βγει για να διασκεδάσει, ομολόγησε πως όταν τη ρώτησε πού είναι το παιδί, εκείνη σχολίασε πως το έχει αφήσει σε έναν φίλο της.

Η μητέρα αντιμετωπίζει την πιθανότητα φυλάκισης 20 ετών.

παιδί πέθανε από ασιτία

Ακόμη μία αποτρόπαια είδηση έγινε γνωστή πριν από λίγες μέρες, με μία γιαγιά που πότιζε το φέρετρο του εγγονού της!

Φρίκη! 5χρονο αγοράκι πέθανε αφού έπεσε σε βόθρο!

Απόλυτη φρίκη έχει προκαλέσει η είδηση για ένα 5χρονο αγοράκι το οποίο πέθανε αφού έπεσε μέσα σε έναν βόθρο στο σχολείο του!

Το άτυχο αγοράκι βρήκε τραγικό θάνατο αφού έσπασε η λεκάνη στην οποία καθόταν, έπεσε μέσα στον βόθρο και πέθανε ακαριαία από πνιγμό.

Ακόμη μία τραγική είδηση, μετά το θάνατο του βρέφους που έπεσε από τα χέρια του παππού του και κατέληξε στη θάλασσα.

Την προηγούμενη ημέρα είχαν γίνει εργασίες στο σχολείο ωστόσο οι υπεύθυνοι δεν είχαν στερεώσει καλά τις λεκάνες με αποτέλεσμα να πεθάνει με τον πιο άδικο τρόπο ο μικρός Μιχαήλ Κομπαέ.

Οι γονείς του κυνήγησαν το σχολείο και τους υπεύθυνους και δικαιώθηκαν ύστερα από δικαστική διαμάχη, ωστόσο τίποτα δεν αναπληρώνει την απώλεια του παιδιού τους.

παιδί πέθανε

Τραγωδία: Κοριτσάκι 2 χρονών πέθανε από ηλεκτροπληξία! Έβαλε στο στόμα το καλώδιο του φορτιστή!

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα 2χρονο παιδί, καθώς υπέστη ηλεκτροπληξία όταν έβαλε στο στόμα του το καλώδιο του φορτιστή κινητού τηλεφώνου.

Ξέφυγε της προσοχής της μητέρας της!

Το περιστατικό συνέβη το Σάββατο σε χωριό κοντά στο Δελχί. Το κοριτσάκι είχε πάει επίσκεψη μαζί με την μητέρα του στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς του. Η μητέρα του κάποια στιγμή το άφησε να παίξει σε ένα δωμάτιο, όπου ένα άλλο μέλος της οικογένειας είχε αφήσει στο ρεύμα τον φορτιστή του κινητού, έχοντας αποσυνδέσει το τηλέφωνο.

Το παιδάκι έβαλε το καλώδιο στο στόμα του με επακόλουθο να πάθει ηλεκτροπληξία.