Ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά στην Αργολίδα! Τι συνέβη;

Στην περιοχή υπάρχουν κατοικίες!

Ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά στην Αργολίδα! Τι συνέβη;

Μία μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην Αργολίδα, σε περιοχή όπου υπάρχουν διάσπαρτες οικίες και καλλιέργειες. Μάθετε αναλυτικά τι συνέβη!

Μεγάλη φωτιά μαίνεται στους Μύλους Αργολίδας.

Το ενεργό μέτωπο της πυρκαγιάς εντοπίζεται μετά τις πηγές της Λέρνης. Ο οικισμός των Μύλων βρίσκεται σε κοντινή απόσταση.

Στη μάχη για να σβήσει η φωτιά έχουν πάρει μέρος δυνάμεις της πυροσβεστικής από το Ναύπλιο και το Άργος, ενώ άγνωστη παραμένει, μέχρι στιγμής, η αιτία εκδήλωσης του πύρινου μετώπου.

Υπάρχει μεγάλη επικινδυνότητα, καθώς στην περιοχή όπου μαίνεται η πυρκαγιά υπάρχουν διάσπαρτες οικίες και αγροτικές καλλιέργειες.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

Θυμίζουμε πως σήμερα έγινε γνωστή η είδηση πως φωτιές αναστατώνουν το νησί της Κρήτης!

Φωτιά στο Ηράκλειο! Τυλίχθηκαν στις φλόγες δύο σπίτια!

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε νωρίτερα μέσα στη μέρα στο Ηράκλειο, μιας και δύο σπίτια τυλίχθηκαν στις φλόγες κάτω αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Στις φλόγες τυλίχθηκαν δύο οικίες στο Ηράκλειο και άμεσα κινητοποιήθηκε η Πυροσβεστική υπηρεσία, προκειμένου να μην επεκταθεί η φωτιά.

Το πρώτο περιστατικό καταγράφηκε σε σπίτι στη Λεωφόρο Παπαναστασίου και ξεκίνησε από το τζάκι της οικίας. Τη φωτιά έσβησαν 9 πυροσβέστες που έσπευσαν με 2 οχήματα, ενώ οι ζημιές από την πυρκαγιά που προκλήθηκαν ήταν αρκετές.

Θυμίζουμε, πως μόλις χθες έπιασε φωτιά και το σπίτι μιας γνωστής Ελληνίδας δημοσιογράφου.

Το δεύτερο περιστατικό σημειώθηκε σε σπίτι στην οδό Σπύρου Μαρινάτου, όταν αυτό τυλίχθηκε στις φλόγες κάτω από αδιευκρίνιστα αίτια. Επί τόπου έφτασαν και επιχείρησαν 8 άνδρες με 2 οχήματα από τον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό Ηρακλείου και χάρη στην άμεση επέμβαση των πυροσβεστών, οι ζημιές από την πυρκαγιά ήταν περιορισμένες.

Και στις δύο περιπτώσεις διενεργείται προανάκριση για τα αίτια εκδήλωσης της πυρκαγιάς.

Πηγή: protothema.gr

Συναγερμός στην Αγία Παρασκευή! Διαμέρισμα τυλίχθηκε στις φλόγες!

Συναγερμός σήμανε στην Αγία Παρασκευή όταν έγινε αντιληπτό πως διαμέρισμα τυλίχθηκε στις φλόγες! Τι συνέβη ακριβώς και τι λένε οι πρώτες πληροφορίες;

Στο σημείο έφτασαν άμεσα 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα και για προληπτικούς λόγους έγινε εκκένωση του κτιρίου. Οι πυροσβέστες απομάκρυναν από τα παρακείμενα διαμερίσματα τουλάχιστον 10 άτομα και η φωτιά κατασβέστηκε χωρίς να επεκταθεί περαιτέρω.

Τελικά οι ζημιές περιορίστηκαν εντός του υπνοδωματίου του διαμερίσματος, ενώ δεν υπήρξε εγκλωβισμός και δεν έχει γίνει αναφορά για τραυματισμούς.

Σοκ είχε προκληθεί πρόσφατα στην Αθήνα, και με μεγάλη φωτιά σε νυχτερινό κλαμπ!
Πηγή: iefimerida.gr