Πειραιάς: 36χρονος συνελήφθη για ένοπλες ληστείες! Δεν πάει το μυαλό σας τι βρήκαν στο σπίτι!

Είχε διαπράξει παραπάνω από 5 ληστείες!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Πειραιάς: 36χρονος συνελήφθη για ένοπλες ληστείες! Δεν πάει το μυαλό σας τι βρήκαν στο σπίτι!

Τριανταεξάχρονος συνελήφθη στον Πειραιά για ένοπλες ληστείες. Δεν πάει το μυαλό σας τι βρήκαν στο σπίτι του!

Περισσότερες από πέντε ληστείες με την απειλή όπλου είχε διαπράξει και με τη βοήθεια συνεργού του στον Πειραιά ένας 36χρονος , ο οποίος συνελήφθη κατόπιν καταδίωξης.

Οι Αρχές πέρασαν χειροπέδες στον 36χρονος την περασμένη Κυριακή, 12 Ιανουαρίου στην περιοχή της Νίκαιας, αμέσως μετά την κλοπή αντικειμένων σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην ίδια περιοχή.

Ληστείες υπό την απειλή όπλου

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο συλληφθείς, από κοινού με έναν συνεργό του που αναζητείται, εντόπιζαν καταστήματα σε διάφορες περιοχές του Πειραιά και στη συνέχεια, με τη απειλή όπλου, αφαιρούσαν χρηματικά ποσά και άλλα αντικείμενα από το εσωτερικό τους.

Στην κατοχή του, στην οικία του, καθώς και στο όχημα που χρησιμοποιούσε για τις μετακινήσεις του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Πολεμικό τυφέκιο, αεροβόλο περίστροφο, δύο κυνηγετικά τυφέκια, φυσίγγια, κλομπ, τέσσερα σπαθιά, φωτοβολίδες, καπνογόνα και βεγγαλικά, καθώς και είδη ένδυσης που φορούσε κατά τη διάρκεια των ληστειών.

Μέχρι στιγμής, εξιχνιάσθηκαν πέντε περιπτώσεις ληστειών που διαπράχθηκαν τον τελευταίο μήνα σε σούπερ μάρκετ, ψητοπωλείο, πρατήριο υγρών καυσίμων, κατάστημα τυχερών παιγνίων και κατάστημα ψιλικών στη Νίκαια, στον Κορυδαλλό και τον Πειραιά. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Πηγή: iefimerida.gr

Εντωμεταξύ πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός έπεσε θύμα ληστείας! Τι συνέβη;

Σοκ στο Μενίδι: Ληστεία με καλάσνικοφ σε κατάστημα

Σοκ έπαθαν στο Μενίδι μετά από ληστεία με καλάσνικοφ σε κατάστημα αθλητικών ειδών.

Στιγμές πανικού έζησαν υπάλληλοι και πελάτες, το απόγευμα της παραμονής των Χριστουγέννων, όταν ληστές με καλάσνικοφ και πιστόλι στα χέρια «μπούκαραν» σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας πώλησης αθλητικών ειδών στο Μενίδι.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, τρεις ένοπλοι με ένα λευκό όχημα πάρκαραν έξω από το καστάστημα που βρίσκεται στη λεωφόρο Πάρνηθος, μπήκαν μέσα με προτεταμένα τα όπλα και μέσα σε 30 δευτερόλεπτα αφαίρεσαν από τα ταμεία περίπου 2.500 ευρώ. Οι υπάλληλοι, όπως είναι φυσικό, τρομοκρατήθηκαν και δεν είχαν κανένα περιθώριο αντίδρασης.

Στη συνέχεια, εξαφανίστηκαν με λευκό όχημα, το οποίο πιθανότατα είναι κλεμμένο. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψή τους. Οι δράστες φαίνεται ότι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την αυξημένη εμπορική κίνηση λόγω Χριστουγέννων.

elefterostypos.gr