Έκτακτο τώρα! Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 2χρονο κοριτσάκι!

Τι λένε οι πληροφορίες;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Έκτακτο τώρα! Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 2χρονο κοριτσάκι!

Έκτακτο "έσκασε" μόλις τώρα με την είδηση πως αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 2χρονο κοριτσάκι! Τι λένε ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες για το συμβάν;

Τραγωδία σημειώθηκε νωρίτερα την Τρίτη στην περιοχή Παλιούρι της Χαλκιδικής όταν ένα κοριτσάκι δυο ετών βρήκε φρικτό θάνατο από αγροτικό όχημα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί ξέφυγε από την προσοχή των γονιών του, παρασύρθηκε από το αγροτικό που οδηγούσε ο 38χρονος πατέρας του, μέσα στην αυλή του σπιτιού τους και τραυματίστηκε θανάσιμα.

Οι γονείς μετέφεραν άμεσα το παιδί στο νοσοκομείο Κασσάνδρας, ωστόσο οι γιατροί δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι περισσότερο από το να διαπιστώσουν τον θάνατό του.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το περιστατικό

Σήμερα (14 Ιανουαρίου 2020) και ώρα 13.20 περίπου, σε περιοχή της Κασσάνδρας Χαλκιδικής, Ι.Χ.Φ. όχημα που οδηγούσε 38χρονος ημεδαπός, παρέσυρε σε αύλειο χώρο της οικίας του, ανήλικη ημεδαπή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κασσάνδρας.

Τροχαίο σοκ ωστόσο είχε συμβεί και στη Θεσσαλονίκη, με αυτοκίνητο που παρέσυρε και σκότωσε πεζή!

Πηγή: protothema.gr

Σοκ στην Κομοτηνή! Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε άνδρα!

Σοκ προκαλεί η είδηση στην Κομοτηνή ότι ένα αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε άνδρα!

Ο οδηγός του οχήματος εγκατέλειψε το θύμα του και από την Τροχαία Κομοτηνής διεξάγονται έρευνες για την ταυτοποίηση του δράστη και την εξακρίβωση των συνθηκών πρόκλησης του δυστυχήματος.

Πενηντάχρονος ποδηλάτης τραυματίστηκε θανάσιμα καθώς παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα στο 8ο χλμ. της εθνικής οδού Κομοτηνής-Αλεξανδρούπολης

Ασύλληπτη τραγωδία στο Αίγιο! Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε γιαγιά και εγγονάκι!

Πηγή: protothema.gr

Σοκ στη Θεσσαλονίκη! Απορριμματοφόρο παρέσυρε και σκότωσε γυναίκα!

Σε μεγάλο σοκ βρίσκεται η κοινωνία της Θεσσαλονίκης μετά την είδηση ότι ένα απορριμματοφόρο παρέσυρε και σκότωσε γυναίκα!

Τραγικός θάνατος για ηλικιωμένη στη Θεσσαλονίκη. Η άτυχη γυναίκα έχασε τη ζωή της όταν παρασύρθηκε από απορριμματοφόρο.

Νέα Πεντέλη: Στην εντατική ο 14χρονος που παρασύρθηκε από ΙΧ!

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ η ηλικιωμένη γυναίκα τραυματίστηκε θανάσιμα όταν παρασύρθηκε από απορριμματοφόρο στην Καλαμαριά, επί των οδών Κομνηνών με Ριζούντος.

Στην περιοχή έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε την άτυχη ηλικιωμένη στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Πηγή: iefimerida.gr