Φρίκη στην Κέρκυρα: Εννιάχρονο κορίτσι καταγγέλλει τον παππού της για ασέλγεια

Συγκλονίζει η μαρτυρία της!

Φρίκη στην Κέρκυρα: Εννιάχρονο κορίτσι καταγγέλλει τον παππού της για ασέλγεια

Φρίκη προκαλεί στην Κέρκυρα η είδηση ότι εννιάχρονο κορίτσι καταγγέλλει τον παππού της για ασέλγεια.

Συγκλονίζει η μαρτυρία ενός εννιάχρονου κοριτσιού στην Κέρκυρα το οποίο καταγγέλλει ότι έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον ίδιο της τον παππού.

Σύμφωνα με το corfutvnews.gr δυο φορές το κορίτσι έχει καταθέσει στο Αστυνομικό Τμήμα ότι ο παππούς της ασελγούσε εις βάρος της. Είναι χαρακτηριστικό ότι το κορίτσι, όπως ισχυρίζεται, δεν θυμάται πόσες φορές έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον παππού της, αλλά τουλάχιστον το τελευταίο χρονικό διάστημα πριν καταθέσει ήταν συχνότατα και αυτό συνέβαινε είτε στο σπίτι που διέμενε με την μητέρα της, είτε στο σπίτι του παππού της.

Το κορίτσι στην μαρτυρία της ισχυρίζεται ότι ο παππούς της δεν την χτυπούσε, αλλά μία μόνο φορά της έκλεισε το στόμα γιατί είχε φοβηθεί. Αν και θεωρούσε ότι δεν ήταν μια φυσιολογική πράξη παρά ταύτα δε αντέδρασε γιατί φοβόταν.

Στη δεύτερη μαρτυρία της μάλιστα, το εννιάχρονο κορίτσι ισχυρίζεται ότι προσπαθούσε να τον σταματήσει αλλά της κρατούσε τα χέρια και δεν σταματούσε όσο και αν τον παρακάλαγε, ενώ της έλεγε ότι αυτό θα ήταν το μυστικό τους.

Τους ισχυρισμούς του κοριτσιού επιβεβαιώνει με μαρτυρία της κάποια χρόνια μετά η θεία του κοριτσιού, η οποία υποστηρίζει ότι ο αδελφός του εννιάχρονου κοριτσιού κάποια ημέρα της εκμυστηρεύθηκε ότι κάτι πολύ σοβαρό συνέβαινε στην αδελφή του. Τότε η μικρή, που είχε πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον παππού της, αποκάλυψε τι συνέβαινε όλα αυτά τα χρόνια.

Αμέσως μετά ενημέρωσε την μητέρα του εννιάχρονου κοριτσιού και μετέβησαν μαζί στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής όπου και έκαναν την καταγγελία εις βάρος του παππού. Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα ενημερώθηκε από την μητέρα του κοριτσιού ότι ο παππούς έκανε μήνυση σε βάρος της κόρης του για ψευδορκία, ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση.

Μάλιστα αργότερα ο παππούς ισχυρίστηκε ότι η κόρη του, του είχε ζητήσει χρήματα για να αποσύρει την εις βάρος του μήνυση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να απολογηθεί στον Ανακριτή Κέρκυρας ο παππούς για σεξουαλική παρενόχληση της εγγονής του.

Φρίκη προκαλεί και ένας πατριός που βίαζε την ανήλικη θετή του κόρη επί τέσσερα χρόνια!

Φρίκη! Καθηγητής, αστυνομικός και δικηγόρος κατηγορούνται για βιασμό έφηβης!

Φρίκη προκαλεί η είδηση ότι Καθηγητής, αστυνομικός και δικηγόρος κατηγορούνται για βιασμό έφηβης!

Σε βάρος έξι ανθρώπων, μεταξύ αυτών ενός καθηγητή Λυκείου, ενός αστυνομικού κι ενός δικηγόρου ασκήθηκαν σήμερα διώξεις από τη δικαιοσύνη του Κοσόβου επειδή βίαζαν για δύο χρόνια μια ανήλικη, η οποία αναγκάστηκε να προχωρήσει σε άμβλωση, έγινε γνωστό από τις εισαγγελικές αρχές.

Η ιστορία της έφηβης, στο κεντρικό Κόσοβο, προκάλεσε σοκ, πυροδοτώντας μια δημόσια αντιπαράθεση και εντός του κοινοβουλίου για τη θέση των γυναικών σε μια πολύ συντηρητική κοινωνία.

Ο πρόεδρος Χασίμ Θάτσι χαρακτήρισε την υπόθεση «τραγική και τερατώδη».

Οι έξι ύποπτοι, μεταξύ των οποίων κι ένας γυναικολόγος, κατηγορούνται για «σεξουαλική κακοποίηση», «κατάχρηση εξουσίας» και ότι προκάλεσαν την εγκυμοσύνη του θύματός τους μέσω σεξουαλικής επίθεσης, αναφέρεται σε ένα δελτίο τύπου της εισαγγελίας.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε τον Φεβρουάριο από τον ερευνητικό ιστότοπο Insajderi. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το κορίτσι, ηλικίας 16 ετών όταν ξεκίνησε η κακοποίησή της, βιάστηκε επανειλημμένα το 2017 και το 2018, καταρχάς από τον καθηγητή της, κατόπιν από έναν αστυνομικό και τέλος από έναν δικηγόρο κι έναν γυναικολόγο.

Σύμφωνα με τον Insajderi, η έφηβη είχε παρασυρθεί το 2017 σε μια σεξουαλική σχέση με τον καθηγητή της που τής υποσχόταν ότι θα την παντρευτεί. Αφού ανακάλυψε ότι ήταν παντρεμένος και είχε παιδιά, πήγε να τον καταγγείλει στην αστυνομία.

Η ίδια αφηγήθηκε στην εφημερίδα ότι ο αστυνομικός στον οποίο κατήγγειλε τα γεγονότα την απείλησε, με τη σειρά του, ότι θα πει στους γονείς της για τη σχέση της με τον καθηγητή εάν εκείνη δεν δεχόταν να τον συναντάει σε ένα ξενοδοχείο, τέσσερις φορές την εβδομάδα, όλο το 2018.

Όταν έμεινε έγκυος, περιγράφει η ίδια, ο αστυνομικός την πήγε τον Ιανουάριο του 2019 στην Πρίστινα και την ανάγκασε σε άμβλωση.

Στο τέλος, ο δικηγόρος στον οποίο ανατέθηκε να την υπερασπιστεί τη βίασε επίσης, όπως και ο γυναικολόγος, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Η εισαγγελία δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με τους δύο τελευταίους κατηγορουμένους.

Κατηγορούνται, εντούτοις, για κακοποίηση, γεγονός που σημαίνει ότι θεωρούνται ύποπτοι για τον βιασμό του κοριτσιού, που σήμερα είναι 18 ετών.

πηγή: protothema.gr