Έκρηξη στην Ισπανία: Εξελίξεις με τον εργάτη που αγνοούνταν! Τι συνέβη;

Δυο νεκροί και πολλοί τραυματίες!

Αρθρογράφος: Μαίρη Μιχελή
Μαίρη Μιχελή
Youweekly Editor
Έκρηξη στην Ισπανία: Εξελίξεις με τον εργάτη που αγνοούνταν! Τι συνέβη;

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με τον εργάτη που αγνοούνταν μετά την έκρηξη σε εργοστάσιο στην Ισπανία! Τι συνέβη;

Εντοπίστηκε νεκρός σήμερα το πρωί ο εργάτης στο εργοστάσιο χημικών της IQOXE, ο οποίος αγνοούνταν από χθες το απόγευμα, μετά τις εκρήξεις και την επακόλουθη πυρκαγιά που ξέσπασε στην εγκατάσταση, έξω από την Ταραγόνα.

Ο τελικός απολογισμός κάνει λόγο για δυο νεκρούς και οκτώ τραυματίες, με τον ένα εξ αυτών να νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Υπενθυμίζεται πως ο ένας εκ των δυο νεκρών, ήταν πολίτης που βρισκόταν μέσα σε σπίτι, το οποίο καταστράφηκε από το ωστικό κύμα που προκάλεσε η έκρηξη.

Δείτε σε βίντεο τη στιγμή της έκρηξης

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, 30 πυροσβέστες παρέμειναν στην εγκατάσταση και προσπαθούσαν να ψύξουν το εξωτερικό της δεξαμενής αιθυλενίου, στην οποία προκλήθηκε η έκρηξη, ωστόσο γύρω στις 2 τα ξημερώματα διέκοψαν τις αναζητήσεις για τον αγνοούμενο εργαζόμενο για λόγους ασφαλείας.

Άρχισαν εκ νέου γύρω στις 10 το πρωί (ώρα Ισπανίας) και δεν άργησαν να εντοπίσουν το άψυχο σώμα του άτυχου εργάτη.

Πηγή: protothema.gr

Έκρηξη βόμβας στην Σομαλία! Υπάρχουν 3 νεκροί και δυο τραυματίες μέχρι τώρα!

Υπάρχουν 3 νεκροί και δύο τραυματίες μέχρι τώρα από την έκρηξη βόμβας που έγινε στην Σομαλία!

Τουλάχιστον τρεις κυβερνητικοί στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους και άλλοι δυο τραυματίστηκαν, από έκρηξη βόμβας, η οποία στόχευε σε ένα κονβόι ασφαλείας, στα περίχωρα της πρωτεύουσας της Σομαλίας, Μογκαντίσου.

Αξιωματούχος της τοπικής αστυνομίας ανέφερε πως η επίθεση στόχευε σε πομπή, η οποία μετέφερε Τούρκους πολίτες, που εργάζονται σε οδικά έργα, τα οποιά συνδέουν τη Μογκαντίσου με γειτονικές πόλεις.

Η πρεσβεία της Τουρκίας στη Μογκαντίσου, επιβεβαίωσε το συμβάν, προσθέτοντας πως δεν βρίσκονται Τούρκοι μεταξύ των θυμάτων.

Την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβε η Al-Shabaab, μια τρομοκρατική οργάνωση από τη Σομαλία, η οποία διατηρεί σύνδεση με την Αλ Κάιντα.

Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες συνέβη μια παρόμοια τραγωδία και με δεκάδες νεκρούς από έκρηξη βόμβας!

Πηγή: protothema.gr