Αδιανόητο! Τέλος το photoshop! Το Instagram θα κρύβει τις ρετουσαρισμένες φωτογραφίες!

Η αλήθεια θα βγει στην επιφάνεια!

Αδιανόητο! Τέλος το photoshop! Το Instagram θα κρύβει τις ρετουσαρισμένες φωτογραφίες!

Το photoshop φτάνει στο τέλος του και αυτό είναι οριστικό! Το νέο αδιανόητο βήμα του Instagram προβλέπει πως η εφαρμογή θα κρύβει πλέον όλες τις ρετουσαρισμένες φωτογραφίες που ανεβαίνουν!

Οι αλλαγές δε σταματάνε να έρχονται στο Instagram, η μία μετά την άλλη! Μετά την ενεργοποίηση την απόκρυψης των δημοσιεύσεων με ευαίσθητο περιεχόμενο έρχεται και η απόκρυψη των φωτογραφιών με photoshop.

Συγκεκριμένα, αφού το Instagram έκανε απόκρυψη στα likes, προχωράει σε ακόμα μία ακραία κίνηση, απαγορεύοντας τις ρετουσαρισμένες δημοσιεύσεις.

Πρώτο "θύμα" της νέας αλλαγής του Instagram ήταν ένας φωτογράφος από το Σαν Φρανσίσκο ο οποίος είδε πως λογοκρίθηκε για μία φωτογραφία που ανέβασε, δημοσιεύοντας στη συνέχεια στο Facebook: «Σέβομαι πάρα πολύ την ψηφιακή τέχνη και δεν θέλω να περνάω μέσα από εμπόδια για να τη δω».

Προσοχή: Έρχονται τεράστιες αλλαγές στο Instagram! Πώς θα γίνονται τα likes;

Το Instagram κατά χρονικές περιόδους προχωρά σε αλλαγές και τώρα αλλάζει τα likes!

Αυτή τη φορά, όμως, η αλλαγή ίσως είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Διαβάστε παρακάτω...

Η γνωστή ερευνήτρια Jane Manchun Wong εντόπισε αλλαγή στον κώδικα της εφαρμογής για τις Android συσκευές, μιλώντας για δοκιμές των προγραμματιστών του Instagram, πριν την οριστική υλοποίηση.

Σύμφωνα με τη Wong, με τη νέα αλλαγή τα Likes θα είναι ορατά μόνο στον χρήστη του κάθε λογαριασμού αλλά όχι σε όσους επισκέπτονται την κάθε ανάρτηση.

Προσοχή: Έρχονται τεράστιες αλλαγές στο Instagram! Πώς θα γίνονται τα likes;

Όπως ανακοίνωσε το Instagram, το σκεπτικό πίσω από αυτήν την απόφαση είναι, «οι followers να επικεντρώνονται περισσότερο σε αυτό που μοιράζεσαι παρά στα likes που έχεις λάβει. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών, μόνο εκείνος που ποστάρει θα γνωρίζει τον αριθμό των like της ανάρτησή του».

«Θέλουμε οι followers να επικεντρώσουν την προσοχή τους στις αναρτήσεις, όχι στο πόσα likes παίρνουν. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών, μόνο το πρόσωπο που κάνει την ανάρτηση βλέπει τον συνολικό αριθμό των likes» έγραψε σε μήνυμα.