Θλίψη! Πέθανε ο Βασίλης Βάρσος!

Ποια είναι τα αίτια του θανάτου του;

Θλίψη! Πέθανε ο Βασίλης Βάρσος!

Θλίψη προκάλεσε η είδηση ότι ο Βασίλης Βάρσος πέθανε!

Πέθανε το βράδυ της Τρίτης 14 Ιανουαρίου ο Βασίλης Βάρσος, του θρυλικού ζαχαροπλαστείου στην Κηφισιά, γεμίζοντας θλίψη τον επιχειρηματικό κόσμο της χώρας.

Ο Βασίλης Βάρσος ήταν ο ένας από τους δύο εγγονούς του Βασίλη Βάρσου, που άνοιξε το 1892 το ζαχαροπλαστείο. Ο Βασίλης και ο Γιώργος Βάρσος ήταν η τρίτη γενιά που «έτρεχε» την επιχείρηση – ορόσημο των Βορείων Προαστίων μέχρι πριν από μερικά χρόνια, όταν και ανέλαβε η 4η γενιά, ο Κωνσταντίνος κι ο Αντώνης.

Ο Βασίλης Βάρσος, που είχε βάλει και υποψηφιότητα για τις δημοτικές εκλογές του 2019 διεκδικώντας τη δημαρχία, πέθανε χωρίς να έχει γίνει γνωστή η αιτία θανάτου μέχρι στιγμής.

Συλλυπητήρια από τον Εμπορικό Σύλλογο Κηφισιάς
«Ο Εμπορικός Σύλλογος Κηφισιάς εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη των μελών του για την απώλεια του επιφανούς και αγαπητού μέλους του, Βασίλη Βάρσου και απευθύνει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Ο Βασίλης Βάρσος υπήρξε γνωστός και αγαπητός στην Κηφισιώτικη οικογένεια. Εξαιρετικός επιχειρηματίας, υπέροχος οικογενειάρχης, αγαπητός συμπολίτης, θα μας λείψει πολύ.

Μετά την αναγγελία του θανάτου του, το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Κηφισιάς συνεδρίασε και αποφάσισε τα εξής:

1. Να εκφράσει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος

2. Να παραστεί σύσσωμο στην εξόδιο ακολουθία

3. Να αποστείλει στεφάνι εις μνήμη του

4. Να δημοσιεύσει το παρόν στην ιστοσελίδα του, στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να το αποστείλει προς δημοσίευση στον τοπικό τύπο.

Ο Εμπορικός Σύλλογος ενημερώνει τα μέλη του ότι η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020, στις 2μμ, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κηφισιάς.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο,

Ο Πρόεδρος

Μάρκος Πανέττας

Η Έφορος

Εριφύλη Γαλλή»

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες πέθανε και ο Βασίλης Ακρίβος!

Πηγή: protothema.gr

Σοκ! Πέθανε η 21χρονη «Κατρίνα»!

Σοκ προκάλεσε η είδηση ότι η 21χρονη «Κατρίνα» πέθανε!

Νεκρή έπειτα από μάχη με τις μεξικανικές ειδικές δυνάμεις έπεσε η 21χρονη Μαρία Γουαδαλούπε Λόπεζ Εσκιβέλ, γνωστή ως «La Catrina» στα καρτέλ ναρκωτικών του Μεξικού.

H 21χρονη ηγέτης τραυματίστηκε στο λαιμό από μια σφαίρα και λίγο μετά υπέκυψε στα τραύματά της στο νοσοκομείο της πόλης Ακιλίγια.

Μπορεί να ήταν μόλις 21 ετών, η μελαχρινή καλλονή, όμως, ήταν ο φόβος και ο τρόμος των μεξικανικών καρτέλ, καθώς ήταν η ηγετική μορφή της νέας γενιάς καρτέλ του Μεξικό, Χαλίσκο.

Το όνομα «La Catrina» το πήρε από την ομώνυμη γυναικεία φιγούρα σκελετό που γιορτάζουν οι Μεξικανοί κατά την «Ημέρα των Νεκρών» (Day of the Dead). Η νεαρή και η συμμορία της κρύβονταν σε σπίτι γεμάτο ναρκωτικά, όταν η μεξικανική SAS τους επιτέθηκε με μοναδικό στόχο την εξουδετέρωσή τους.

Μάλιστα, ο θάνατός της ήταν τόσο μεγάλης σημασίας για τη μεξικανική αστυνομία, που δεν δίστασε να δώσει στη δημοσιότητα βίντεο από τις τελευταίες της στιγμές.

Ενώ, μόλις εχθές «άφησε» την τελευταία του πνοή ο Βασίλης Ακρίβος!

Πηγή: protothema.gr