Έκτακτο! Βυθίστηκε ταχύπλοο στις Σπέτσες!

Τι συνέβη;

Έκτακτο! Βυθίστηκε ταχύπλοο στις Σπέτσες!

Έσκασε έκτακτο μόλις τώρα! Ένα ταχύπλοο σκάφος, βυθίστηκε πριν από λίγη ώρα στις Σπέτσες!

Σώοι και καλά στην υγεία τους είναι οι δύο επιβαίνοντες ταχύπλοου σκάφους, που προσάραξε και βυθίστηκε στη θαλάσσια περιοχή Κουζουνός Σπετσών.

Πρόκειται για έναν 62χρονο και έναν 70χρονο οι οποίοι επιβιβάστηκαν σε άλλο σκάφος και εξήλθαν στη στεριά.

Εντός της ημέρας αναμένεται να γίνουν απαραίτητες ενέργειες για την απομάκρυνση του βυθισμένου ταχύπλοου από τη θαλάσσια περιοχή.

Πηγή: protothema.gr

Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό, ένα μεγάλο ναυάγιο που έγινε, άφησε πίσω του οκτώ νεκρούς και επτά τραυματίες!

Σοκ στους Παξούς: Βυθίστηκε σκάφος! Τι συνέβη;

Σοκ επικρατεί στους Παξούς με την είδηση πως βυθίστηκε σκάφος! Τι συνέβη ακριβώς και τι λένε οι πληροφορίες για το τραγικό συμβάν;

Σκάφος που μετέφερε μετανάστες, λόγω εισροής, βυθίστηκε στη θαλάσσια περιοχή 13 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά των Παξών με αποτέλεσμα άγνωστος -μέχρι στιγμής- αριθμός ατόμων να βρεθεί στη θάλασσα.

Κάποιος από τους μετανάστες, μέσω κινητού τηλεφώνου, είχε δηλώσει νωρίτερα στον Ευρωπαϊκό Αριθμό Κλήσης Έκτακτης Ανάγκης ότι το σκάφος το οποίο επιβαίνουν βρίσκεται σε δυσχερή θέση.

Να σημειωθεί ότι στη θαλάσσια περιοχή όπου σημειώθηκε το συμβάν ο καιρός είναι καλός.

Για την παροχή βοήθειας έχουν δεσμευθεί ήδη κοντά στο σημείο, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, δύο φορτηγά πλοία ενώ σπεύδουν επίσης έξι πλωτά του λιμενικού και δύο ελικόπτερα του πολεμικού ναυτικού.

Να θυμίσουμε πως πρόσφατα υπήρξε ακόμη μια τραγωδία όταν βρέθηκε νεκρός από φωτιά Έλληνας πλοίαρχος!

Πηγή: athensmagazine.gr

Μυστήριο πλοίο - "φάντασμα" προκαλεί πανικό! Βρέθηκαν 5 νεκρά άτομα μέσα!

Μυστήριο πλοίο - "φάντασμα" προκαλεί πανικό τις τελευταίες ώρες, καθώς μέσα του βρέθηκαν 5 νεκρά άτομα! Τι συνέβη ακριβώς και πως έγινε αντιληπτό;

Το πλοίο εκτιμάται ότι είχε αποπλεύσει από τη Βόρεια Κορέα!

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ιαπωνία ο εντοπισμός τμημάτων από τις σορούς τουλάχιστον πέντε ανθρώπων στα συντρίμμια ξύλινου πλοίου για το οποίο εκτιμάται ότι είχε αποπλεύσει από τη Βόρεια Κορέα.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τις σορούς στο ξύλινο πλοίο στις 9:30 (τοπική ώρα) το πρωί του Σαββάτου στο νησί Σάντο στην βορειοδυτική επαρχία Νιγκάτα.

Η αστυνομία βρήκε δύο κεφάλια και τις σορούς των πέντε ανθρώπων με την αιτία θανάτου τους να παραμένει άγνωστη. Αδιευκρίνιστο παραμένει, επίσης, αν τα κεφάλι ανήκουν στις πέντε σορούς ή προέρχονται από δύο άλλα άτομα.

Το ιαπωνικό κανάλι NHK μετέδωσε ότι οι σοροί ήταν «σκελετωμένοι» υποννοώντας με τον τρόπο αυτό ότι οι πέντε άνθρωποι μπορεί να βρίσκονταν στη θάλασσα για αρκετό καιρό.

Το ξύλινο πλοίο είχε γράμματα και αριθμούς γραμμένους στα κορεατικά είπε αστυνομική πηγή στο ιαπωνικό κανάλι.

Να θυμίσουμε πως πρόσφατα υπήρξε ακόμη μια τραγωδία όταν βρέθηκε νεκρός από φωτιά Έλληνας πλοίαρχος!

Πηγή: protothema.gr