Έγκλημα στην Κρήτη: Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη!

Ο 50χρονος ήταν μεθυσμένος!

Έγκλημα στην Κρήτη: Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με το έγκλημα που σημειώθηκε χθες το βράδυ στην Κρήτη! Η Αστυνομία έκανε κανονικό ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 50χρονου δράστη!

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 50χρονου που σε κατάσταση μέθης πυροβόλησε και σκότωσε έναν 80χρονο άντρα, τραυματίζοντας και την ηλικιωμένη σύζυγο στις Μοίρες, έχει εξαπολύσει η αστυνομία Ηρακλείου.

Το φονικό σημειώθηκε όταν ο 50χρονος κατέφτασε στο σπίτι της πρώην συζύγου του και άρχισε να λογομαχεί έντονα μαζί της. Στον καυγά παρενέβη ο 80χρονος σπιτονοικοκύρης και η σύζυγός του.

Τότε, ο 50χρονος άντρας έβγαλε όπλο και πυροβόλησε εναντίον του ηλικιωμένου και της συζύγου του. Οι σφαίρες τραυμάτισαν θανάσιμα τον 80χρονο, ενώ η σύζυγός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η δράστης έσπευσε να απομακρυνθεί από το σημείο και αναζητείται από την αστυνομία.

Στην περιοχή υπήρξε μεγάλη αναστάτωση, ενώ οι γείτονες βγήκαν στους δρόμους, προκειμένου να μάθουν τι συνέβη.

Πηγή: protothema.gr

Σοκ στο Ηράκλειο: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή υπό μυστήριο τρόπο! Τι συνέβη;

Σοκ επικρατεί στο Ηράκλειο με την είδηση πως γυναίκα βρέθηκε νεκρή υπό μυστήριο τρόπο! Τι συνέβη ακριβώς ωστόσο και τι λένε οι πληροφορίες για το περίεργο αυτό συμβάν;

Η γυναίκα εντοπίστηκε κοντά στο γήπεδο, πεσμένη το έδαφος σε ερημικό χωματόδρομο!

Συναγερμός σήμανε πριν από λίγο στις αρχές στο Ηράκλειο, καθώς μια γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή, κοντά στο γήπεδο της Μινωικής στον Άγιο Ιωάννη.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η γυναίκα, 55 ετών, που φέρεται ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, βρέθηκε νεκρή στο έδαφος σε ένα ερημικό χωματόδρομο.


Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ο θάνατος της προέρχεται από παθολογικά αίτια. Ωστόσο ειδοποιήθηκε η αστυνομία που πήγε στο περιστατικό όπως και ο ιατροδικαστής που θα κάνει και νεκροψία για να φωτίσει τα αιτία του θανάτου της γυναίκας.

Τραγωδία ωστόσο "χτύπησε" ξανά στην Κρήτη, όταν αυτοκίνητο έπεσε από γκρεμό και το ζευγάρι που ήταν μέσα βρέθηκε νεκρό!

Πηγή: protothema.gr