Παναγιώτης Ραφαήλ: Εξελίξεις με την υγεία του - Περπατάει και πιάνει παιχνίδια!

Το νέο μήνυμα του πατέρα του!

Παναγιώτης Ραφαήλ: Εξελίξεις με την υγεία του - Περπατάει και πιάνει παιχνίδια!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την υγεία του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ μιας και όπως αναφέρει ο πατέρας του στο νέο μήνυμά του, το παιδί πλέον μπορεί να περπατάει και να πιάνει παιχνίδια.

Οι γονείς του μικρού παιδιού ενημερώνουν συνεχώς τον κόσμο που στέκεται στο πλευρό του Παναγιώτη Ραφαήλ για τις εξελίξεις της υγείας του!

Μάλιστα πριν από λίγες μέρες, ευχήθηκαν για τη νέα χρονιά με ένα νέο μήνυμα για την υγεία του γιου τους!

Από τη μεριά του, ο πατέρα του Παναγιώτη Ραφαήλ, μίλησε για το νέο στάδιο στο οποίο βρίσκεται το παιδί του!

«Παρόλο που κατά τους γιατρούς είναι πολύ νωρίς από την ημέρα που έγινε στον μικρό η έγχυση της γονιδιακής θεραπείας, έχουμε δει αποτελέσματα. Στέκεται στα πόδια μόνος του, χωρίς υποστήριξη, κάτι που ήταν αδύνατο πριν έρθουμε στην Αμερική. Επίσης μπορεί να καθίσει για πολλή ώρα με σωστή θέση του σώματός του, ενώ καθόταν μόνο για 10-15 λεπτά και με έντονο καμπούριασμα. Μετά από αυτόν τον χρόνο του ήταν αδύνατο.

Πιάνει παιχνιδάκια, παίζει, σηκώνει βιβλία με τα χέρια του, είναι πολύ χαρούμενος. Αυτό είναι συναρπαστικό. Υπάρχει μεγάλη αλλαγή στην ψυχολογία του παιδιού καθώς μπορεί και αποκτά αυτονομία».

Είχαμε καιρό να σας ενημερώσουμε για την κατάσταση του παιδιού, η καθημερινότητα μας ειναι γεματη απο εξετάσεις και Φυσικόθεραπειες. Είμαστε κάτι παραπάνω από ενθουσιασμενοι κ θέλαμε να το μοιραστούμε μαζί σας, γιατί χαρη σε εσάς το καταφέραμε αυτό!!! Το ξέρουμε ότι έχουμε πολύ δρόμο και πολλή δουλειά ακόμα αλλά έχουμε την υπομονή και τη δύναμη που μας δινει ο μικρός μας και εσείς!! Σας ευχαριστούμε ολόψυχα ❤️❤️❤️

Posted by Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη-Ραφαήλ on Monday, January 13, 2020

Παναγιώτης - Ραφαήλ: Εξελίξεις με την υγεία του - Αισιόδοξοι οι γιατροί

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την υγεία του μικρού Παναγιώτη - Ραφαήλ! Οι γιατροί, όπως αναφέρουν οι γονείς του παιδιού, είναι αισιόδοξοι για εκείνον!

Xαμόγελο και ελπίδα σκορπίζει η εξέλιξη της υγείας του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ. Οι γονείς του μίλησαν, από τη Βοστώνη, για τα πρώτα σημάδια βελτίωσης, αλλά και για τη μάχη που δίνει καθημερινά ο μικρός ήρωας.

Έναν μήνα μετά τη γονιδιακή θεραπεία που έλαβε ο μικρός δείχνει σημάδια εξέλιξης.

Η οικογένειά του δε σταματά να είναι στο πλευρό του και να μεταφέρει στον κόσμο τις ευχάριστες ειδήσεις για την υγεία του!

«Είναι Χριστούγεννα που περνούν το μήνυμα αισιοδοξίας για εμάς», είπε η μητέρα του στο Open και σημείωσε: «βλέπουμε το παιδί μας να πηγαίνει καλύτερα και θεωρούμε ότι όλα αυτά είναι θαύμα με τον τρόπο που έγιναν. Είναι η μοναδική ημέρα που δεν έχουμε νοσοκομείο γιατί όλες τις άλλες μέρες έχουμε να επισκεφθούμε γιατρούς για θεραπείες».

«Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι και εμείς ακόμα περισσότερο γιατί βλέπουμε το παιδί μας, μέρα με τη μέρα να δυναμώνει» ανέφερε, από την πλευρά του, o πατέρας του αγοριού.


Στο μεταξύ, Έλληνες από κάθε πλευρά της Γης έχουν ανοίξει την αγκαλιά τους για τον μικρό ήρωα που δίνει καθημερινή μάχη με τη σπάνιας μορφής ασθένεια.

«Θέλουμε να έρθει η μέρα που το παιδί μας θα μπορεί να αγκαλιάζει συγγενείς, φίλους, παιδιά και να παίζει μαζί τους. Πλησιάζει αυτή η μέρα» πρόσθεσε ο πατέρας.

Πηγή: protothema.gr