Ληστεία Κόρινθος: Ραγδαίες εξελίξεις με τον δράστη! Τι συνέβη;

Τι λένε οι πληροφορίες;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Ληστεία Κόρινθος: Ραγδαίες εξελίξεις με τον δράστη! Τι συνέβη;

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την ληστεία στην Κόρινθο και τον δράστη! Τι συνέβη ακριβώς και τι λένε οι πρώτες πληροφορίες;

Συνελήφθη το απόγευμα ο δράστης της κινηματογραφικής ληστείας που έγινε στην Κόρινθο!

Όπως μεταδίδει το korinthostv.gr, από τις πρώτες πρωινές ώρες είχε εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό από την ΕΛ.ΑΣ για τη σύλληψη του δράστη που εισέβαλε υπό την απειλή μαχαιριού σε σπίτι στην Κόρινθο.

Το χρονικό της κινηματογραφικής ληστείας

Τον απόλυτο τρόμο έζησε ζευγάρι δικηγόρων στην πόλη της Κορίνθου, όταν ληστής εισέβαλε στο σπίτι τους βγάζοντας το τζάμι της μπαλκονόπορτας. Συγκεκριμένα, ο δράστης κατάφερε να μπει στο σπίτι που αποτελούσε το στόχο του. Εκεί, υπό την απειλή μαχαιριού, ξύπνησε και απείλησε τους ιδιοκτήτες της κατοικίας.

Για αρκετή ώρα επικράτησε πανικός με τους δύο δικηγόρους να προσπαθούν να διατηρήσουν τη ψυχραιμία τους. Ωστόσο, ο άνδρας ήταν αδίστακτος. Κατάφερε να εντοπίσει και να αποσπάσει χρηματικό ποσό, κοσμήματα και άλλα σημαντικής αξίας αντικείμενα. Άμεσα τράπηκε σε φυγή.

Σοκ ωστόσο είχε προκαλέσει και η φωτιά σε εργοστάσιο στην ίδια περιοχή!

Πηγή: Korinthostv.gr

Ληστεία σε βενζινάδικο στο Μαρούσι! Σοκάρουν οι λεπτομέρειες!

Ληστεία συνέβη σε βενζινάδικο στο Μαρούσι και σοκάρουν οι λεπτομέρειες! Τι έχει συμβεί;

Πιο συγκεκριμένα, δύο άγνωστοι με την απειλή μαχαιριού, λήστεψαν στις 4:15 τα ξημερώματα, πρατήριο καυσίμων της Shell, στην λεωφόρο Κηφισίας 156 στο Μαρούσι.

Οι δράστες ακινητοποίησαν τον υπάλληλο, άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό από το ταμείο, καθώς και διάφορα προϊόντα από το κατάστημα και διέφυγαν. Να υπενθυμίζουμε και αυτό: Ληστείες θρίλερ σε Πατήσια και Γαλάτσι! Οι δράστες «άδειασαν» σούπερ μάρκετ!

Φρίκη στην Κόρινθο! Μητέρα μαχαίρωσε την 17χρονη κόρη της!

Την 17χρονη κόρη της μαχαίρωσε μια μητέρα προκαλώντας φρίκη στην Κόρινθο και σε όλη την Ελλάδα!

Συνελήφθη της πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κορίνθου, μια 42χρονη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της 17χρονης κόρης της.

Ειδικότερα, το απόγευμα της Δευτέρας, η 42χρονη, μετά από διαπληκτισμό που είχε με την 17χρονη για μεταξύ τους οικογενειακές διαφορές, την τραυμάτισε με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα.

Η 17χρονη νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, ενώ το μαχαίρι, με το οποίο πραγματοποιήθηκε η επίθεση, βρέθηκε και κατασχέθηκε.

Επιπλέον, στην κατοχή της 42χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οκτώ ναρκωτικά δισκία.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Μάλιστα πριν λίγες ημέρες συγκλόνισε η είδηση ότι μητέρα δολοφόνησε των 7 μηνών γιο της και πέταξε το άλλο της παιδί από το παράθυρο!

Πηγή: protothema.gr

Σοκ! Μητέρα σκότωσε και έκαψε τα παιδιά της!

Μια σοκολάτα χάρισε ως τελευταίο σνακ στα δυο παιδιά της η Ρωσίδα "βασίλισσα των καλλυντικών" - και του Instagram- Έλενα Καρίμοβα, λίγα λεπτά πριν τα σκοτώσει και κάψει τις σορούς τους.

Η 27χρονη παιδοκτόνος καταδικάστηκε για τις στυγερές δολοφονίες της 4χρονης κόρης Χαντίζα και του 2χρονου γιου της Σουλεϊμάν σε 19 χρόνια κάθειρξη από ρωσικό δικαστήριο.

Στη διάρκεια της δίκης της προβλήθηκε υλικό από κάμερες ασφαλείας βενζινάδικου όπου σταμάτησε η εντυπωσιακή διαζευγμένη Ρωσίδα, στο οποίο φαίνεται να τους αγοράζει μια σοκολάτα, αλλά και την καύσιμη ύλη που χρησιμοποίησε αργότερα για να τα απανθρακώσει.

undefined

Η Καρίμοβα, η οποία μετρά 27.000 συνδρομητές στην online επιχείρηση πώλησης καλλυντικών που λειτουργεί, στραγγάλισε τα δυο παιδιά μέσα στο νοικιασμένο αμάξι της και στη συνέχεια οδήγησε μέχρι το κοντινότερο βενζινάδικο για να προμηθευτεί τα απαραίτητα για την καύση τους σε δάσος της περιοχής Νίζνι Νοβγκορόντ. Αμέσως μετά έβαλε τις καψαλισμένες σορούς στο αμάξι της και επέστρεψε στο σπίτι της.

Συγκλονίζει η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή που απειλούσε να αυτοκτονήσει! «Δε μπορώ,κουράστηκα...» (Βίντεο)

undefined

Το επόμενο πρωί τις άφησε σε μια εγκαταλελειμμένη αποθήκη, στην οποία έβαλε φωτιά για να συγκαλύψει την αποτρόπαια πράξη της.

Η ίδια ομολόγησε την πράξη της, λέγοντας ότι είχε οικονομικά προβλήματα και δεν μπορούσε να τα συντηρήσει, ωστόσο, όπως αποδείχτηκε, ξόδευε μεγάλα ποσά για ενοικιάσεις αυτοκινήτων κάθε μήνα και για διακοπές στο εξωτερικό.

Φίλοι και συγγενείς δήλωσαν σοκαρισμένοι από την πράξη της, λέγοντας ότι αρνούνται να πιστέψουν ότι ήταν ικανή για τέτοια βαρβαρότητα ενώ τα ψυχιατρικά τεστ στα οποία υποβλήθηκε έδειξαν ότι είχε απολύτως σώας τας φρένας….

Κέρκυρα: "Σπάει" την σιωπή της η μητέρα της 8χρονης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητα και περιγράφει το τραγικό περιστατικό! (Βίντεο)

undefined