Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε ομάδα ΔΙ.ΑΣ.! Υπήρξαν τραυματίες!

Τι συνέβη;

Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε ομάδα ΔΙ.ΑΣ.! Υπήρξαν τραυματίες!

Σοκ προκαλεί η είδηση πως κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε ομάδα ΔΙ.ΑΣ. και υπήρξαν τραυματίες! Τι συνέβη ακριβώς και τι λένε οι πρώτες πληροφορίες;

Όλα ξεκίνησαν όταν η αστυνομία δέχθηκε τηλεφώνημα για να παρέμβει σχετικά με έναν επιδειξία στην οδό Πατησίων 70. Αμέσως η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. ανταποκρίθηκε, σπεύδοντας στο σημείο. Οταν ωστόσο, πέρασαν από την ΑΣΟΕΕ,, άγνωστοι επιχείρησαν να τους επιτεθούν με καδρόνια και άλλα αντικείμενα.

Δυο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τραυματίστηκαν
Οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., αντιλήφθηκαν την προσπάθεια επίθεσης και απομακρύνθηκαν τάχιστα από το σημείο. Ωστόσο, φαίνεται πως οι κουκουλοφόροι πέταξαν πέτρες εναντίον των αστυνομικών με αποτέλεσμα δύο εξ αυτών να τραυματιστούν ελαφρά. Ο ένας εξ αυτών τραυματίστηκε ελαφρά από την επίθεση και ο δεύτερος τραυματίστηκε σε αυτοκίνητο στην προσπάθειά του να διαφύγει γρήγορα από το σημείο.

Το κέντρο της Αθήνας βρέθηκε και πάλι σε μεγάλη ένταση λίγο μετά από τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν μέσα στον Νοέμβρη!

Πηγή: iefimerida.gr

Χάος στο Κουκάκι! Επιτέθηκαν με πέτρες στους αστυνομικούς! Οι εικόνες σοκάρουν!

Κανονικό χάος επικρατεί στο Κουκάκι μετά τις επιχειρήσεις της Αστυνομίας για την εκκένωση σε κτίρια που βρίσκονταν υπό κατάληψη! Όπως αποκαλύπτουν οι σοκαριστικές φωτογραφίες οι αναρχικοί επιτέθηκαν με πέτρες και "σκόρπισαν" τον πανικό.

Όπως φαίνεται από τις εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία οι καταληψίες πέταξαν κατά των αστυνομικών καρέκλες, μπογιές, πυροσβεστήρες, διάφορα έπιπλα, ξύλα και πέτρες!

Όσον αφορά τις… παγίδες των καταληψιών, οι αστυνομικοί που μπήκαν στο κτίριο δεν πίστευαν στα μάτια τους, καθώς εντόπισαν παγίδες με καρφιά και βίδες, προφανώς σε μια προσπάθεια των καταληψιών να αποτρέψουν την εκκένωση της κατάληψης.

Κουκάκι επίθεση Κουκάκι πέτρες Κουκάκι αστυνομικοί

Εκσφενδόνιζαν ξύλα, καρέκλες και… πυροσβεστήρες

Κατά την προσπάθεια των αστυνομικών να εισέλθουν στο υπό κατάληψη κτίριο της Ματρόζου δέχτηκαν σφοδρή επίθεση από τους καταληψίες του κτιρίου, οι οποίοι εκσφενδόνιζαν από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου, πέτρες, ξύλα, καρέκλες, πυροσβεστήρες, μεταλλικά κ.α. αντικείμενα.

Το κέντρο της Αθήνας βρίσκεται και πάλι σε μεγάλη ένταση λίγο μετά από τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν μέσα στον Νοέμβρη!


Πηγή: iefimerida.gr