Αδιανόητο! Αντί για τα δρομολόγια έδειξαν... ερωτική ταινία σε οθόνη σιδηροδρομικού σταθμού!

Έριξαν το φταίξιμο σε χάκερ!

Αδιανόητο! Αντί για τα δρομολόγια έδειξαν... ερωτική ταινία σε οθόνη σιδηροδρομικού σταθμού!

Το αδιανόητο συνέβη στην οθόνη μεγάλου σιδηροδρομικού σταθμού στη Σουηδία, όταν αντί για να δείξει τα δρομολόγια, έδειξε μία ερωτική ταινία! Οι υπεύθυνοι του σταθμού κατηγόρησαν χάκερ.

Το περιστατικό, που συνέβη κατά τη διάρκεια μιας επιχείρησης συντήρησης χθες το απόγευμα στον κεντρικό σταθμό λεωφορείων και σιδηροδρομικό σταθμό του Κάλμαρ, στη νοτιοανατολική Σουηδία, διήρκησε περίπου 15 λεπτά προτού τελικά παρέμβουν οι τεχνικοί.

«Ενημερωθήκαμε από έναν οδηγό λεωφορείων ότι κάποιος πρόβαλε εικόνες ερωτικού περιεχομένου σε μία από τις οθόνες μας» είπε στο AFP ο Καρλ Γιόχαν Μπόντελ, ο διευθυντής κυκλοφορίας στις δημόσιες συγκοινωνίες KLT.

Η υπεύθυνη για τη λειτουργία των οθονών εταιρεία ξεκίνησε εσωτερική έρευνα για να καθορίσει τα αίτια του περιστατικού και να αποτρέψει κάθε ενδεχόμενο να επαναληφθεί, διευκρίνισε η KLT. Σουηδικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι χάκερ ευθύνονται για το περιστατικό. Οι υπεύθυνοι δεν επιβεβαίωσαν το σενάριο αυτό, όμως ο Καρλ Γιόχαν Μπόντελ είπε ότι «είναι η πρώτη φορά που του συνέβη κάτι τέτοιο».

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Βέβαια τα πράγματα δεν είναι τόσο ήρεμα στα μέσα ούτε στην Ελλάδα, μιας και την τελευταία εβδομάδα έχει επικρατήσει πανικός με την αφίσα κατά των αμβλώσεων που κυκλοφορεί στο μετρό!

Συγκρούστηκαν τρένα! Τουλάχιστον 10 οι τραυματίες! Τι συνέβη;

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως συγκρούστηκαν τρένα με αποτέλεσμα να έχουμε τουλάχιστον 10 τραυματίες! Τι συνέβη ακριβώς ωστόσο;

Τουλάχιστον δέκα άνθρωποι τραυματίστηκαν από τη μετωπική σύγκρουση μιας επιβατικής αμαξοστοιχίας με ένα τρένο μεταφοράς εμπορευμάτων κοντά στο Βουκουρέστι!

Μεταξύ των τραυματιών είναι ο μηχανοδηγός της εμπορικής αμαξοστοιχίας και ένας εργαζόμενος στο επιβατικό τρένο, σύμφωνα με την τοπική υπηρεσία αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών.

Η κατάσταση της υγείας τους, πάντως, δεν εμπνέει ανησυχία.

Λόγω του ατυχήματος, διακόπηκαν τα δρομολόγια στη γραμμή Βουκουρέστι-Νότιο Πλοέστι και στις δύο κατευθύνσεις.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, τα δύο τρένα εκτροχιάστηκαν στον σταθμός του Πλοέστι όταν το εμπορικό αγνόησε το σήμα να σταματήσει και συγκρούστηκε με το επιβατικό.

Πρόσφατα μάλιστα, συγκρούστηκαν και τρένα του προαστιακού στου Ρέντη!

Πηγή: cnn.gr