Σοκ στο Πήλιο! Ήταν νεκρή μέσα στο σπίτι της και ο σκύλος της έφαγε το πρόσωπο!

Απόλυτη φρίκη!

Σοκ στο Πήλιο! Ήταν νεκρή μέσα στο σπίτι της και ο σκύλος της έφαγε το πρόσωπο!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι στο Πήλιο βρέθηκε μία γυναίκα νεκρή μέσα στο σπίτι της! Το πτώμα της ήταν εκεί και ο σκύλος έφαγε το πρόσωπό της!

Όπως αναφέρουν διασταυρωμένες πληροφορίες, λίγο πριν τις 11:00, η γυναίκα ενώ βρισκόταν μόνη στην κουζίνα του σπιτιού της στο Πήλιο, στην παραθαλάσσια περιοχή Καλά Νερά, άφησε την τελευταία της πνοή, από άγνωστη αιτία.

Ακόμα ένα φρικιαστικό κρούσμα, μιας και νωρίτερα μέσα στο μήνα, μία 45χρονη πέθανε από άγρια επίθεση σκύλου!

Στη συνέχεια ο σκύλος κάτω από άγνωστες συνθήκες – πιθανόν μύρισε αίμα – άρχισε να την δαγκώνει στο πρόσωπο και την τραχεία και της έκοψε κομμάτια!

Ο σύζυγος της γυναίκας μπήκε στο σπίτι λίγο αργότερα και αφού αντίκρισε το αποτρόπαιο θέαμα, ενημέρωσε το ΕΚΑΒ, πλήρωμα του οποίου μετέφερε τη σορό της γυναίκας στο Νοσοκομείο.

Η Αστυνομία που ενημερώθηκε, πήγε στο σημείο, απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια, διαπίστωσε αιφνίδιο θάνατο και παρήγγειλε νεκροψία – νεκροτομή, για να διαπιστωθούν οι συνθήκες που έχασε τη ζωή της η άτυχη γυναίκα.

πηγή: magnesianews.gr

Σοκ στην Χαλκιδική: 11χρονος δέχθηκε επίθεση από 4 αδέσποτα σκυλιά! Ποια η κατάστασή του;

Σοκ επικρατεί στην Χαλκιδική με την είδηση πως 11χρονος δέχθηκε επίθεση από 4 αδέσποτα σκυλιά! Ποια η κατάστασή του και τι λένε οι πρώτες πληροφορίες;

Θύμα επίθεσης από τέσσερα αδέσποτα σκυλιά έπεσε ένα 11χρονο παιδί στην Άθυτο Χαλκιδικής.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Κασσάνδρα», όλα συνέβησαν χθες σε κεντρικό σημείο του χωριού, ενώ άμεσα έσπευσαν περιστατικοί για να βοηθήσουν το ανήλικο.

Οι γονείς μετέφεραν το 11χρονο στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρειας και από εκεί, με ασθενοφόρο μετέβη σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Κασσάνδρα», το παιδί σήμερα είναι καλύτερα στην υγεία του, αν και τα σημάδια της επίθεσης είναι εμφανή.

Μάλιστα όπως επισημαίνεται στο ίδιο δημοσίευμα, οι κάτοικοι της Αθύτου είναι ιδιαίτερα αναστατωμένοι, αφού αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο.

Σοκ ωστόσο είχε προκληθεί και με την είδηση πως σκύλος πρόσφατα κατασπάραξε εγκυμονούσα!

Πηγή: Thestival