Αδιανόητο! Σκότωσε τον άντρα της με τον πιο φρικιαστικό τρόπο!

Η «Μαύρη Χήρα» χτύπησε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αδιανόητο! Σκότωσε τον άντρα της με τον πιο φρικιαστικό τρόπο!

Το απόλυτο αδιανόητο έγινε με μία γυναίκα που δε δίστασε λεπτό και σκότωσε τον άτυχο άντρα της με τον πιο φρικιαστικό τρόπο!

Η γυναίκα καταδικάστηκε σε 25 χρόνια κάθειρξη αφού δηλητηρίασε τον σύζυγό της με τον πιο παράξενο τρόπο!

Το 2018, ο σύζυγος της Λάνα Σου Κλέιτον, 53 ετών, βρέθηκε νεκρός από φυσικά αίτια. Μόλις ωστόσο έγινε η νεκροψία, έγινε αντιληπτό πως ο άνδρας είχε πεθάνει από υδροχλωρική τετραϋδροζολίνη, μια ουσία που χρησιμοποιείται κατά του ερεθισμού των ματιών.

Η Κλέιτον παραδέχθηκε πως εκείνη έριξε τις σταγόνες στο νερό του συζύγου της προκειμένου να τον σκοτώσει αφού σύμφωνα με την απολογία της, την κακοποιούσε.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό μία αντίστοιχη υπόθεση είχε λάβει χώρα και στην Κρήτη, με μία γυναίκα που σκότωσε τον άντρα της!

δολοφόνος

Οικογενειακή τραγωδία στην Κρήτη: Σκότωσε τη γυναίκα του με καραμπίνα

Μια οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει την Κρήτη, καθώς άνδρας σκότωσε τη γυναίκα του με καραμπίνα.

Νεκρή από τα σκάγια καραμπίνας έπεσε μια γυναίκα 33 ετών, στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με το e-kriti.gr, η τραγωδία έγινε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα, όταν ένας άνδρας, 54 ετών, φέρεται ότι πυροβόλησε από πολύ μικρή απόσταση τη σύζυγό του, μέσα στο σπίτι τους.

Η 33χρονη γυναίκα έπεσε νεκρή ενώ λίγο αργότερα η Αστυνομία φόρεσε χειροπέδες στον 54χρονο φερόμενο ως δράστη της δολοφονίας.

Πρόκειται για ζευγάρι Ελλήνων.

Παρόμοιο περιστατικό συνέβη στο Ηράκλειο, όπου γυναίκα σκότωσε τον άνδρα της με μαχαίρι!

Οικογενειακή τραγωδία στην Κρήτη: Μετανιωμένος δηλώνει για την πράξη του ο συζυγοκτόνος

Μετανιωμένος δηλώνει για την πράξη του ο συζυγοκτόνος της οικογενειακής τραγωδίας στην Κρήτη.

Το κατώφλι του εισαγγελέα πέρασε το πρωί της Δευτέρας ο συζυγοκτόνος, που σκότωσε εν ψυχρώ την 33χρονη σύζυγό του, στο σπίτι που διέμεναν στη Νέα Αλικαρνασσό του Ηρακλείου Κρήτης, την ώρα που στο σπίτι βρισκόταν και το τετράχρονο παιδί τους...

Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, στον 54χρονο που δολοφόνησε με καραμπίνα, ξημερώματα Κυριακής, την 33χρονη σύζυγό του.

Σύμφωνα με την συνήγορο του, κ. Σπανάκη, ο ίδιος δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι υπήρχε λόγος για αυτήν του την αντίδραση. Γύρω στις 10:00 το πρωί πέρασε το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου με σκυμμένο το κεφάλι και μια κουκούλα να καλύπτει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Ο ίδιος επέστρεψε στα κρατητήρια Ηρακλείου αφού προηγουμένως ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Τρίτη, στις 12:00 το μεσημέρι.

Η παθολογική ζήλια, που ήταν η αιτία παρατεταμένων καβγάδων μεταξύ του ζευγαριού, φαίνεται να είναι αυτή που όπλισε το χέρι του 54χρονου υδραυλικού, ο οποίος στις 3 τα ξημερώματα χθες Κυριακή σκότωσε τη σύζυγό του πυροβολώντας δύο φορές με κυνηγετική καραμπίνα, δίπλα στο 4χρονο παιδί τους. Το φονικό έλαβε χώρα μέσα στο παιδικό υπνοδωμάτιο όπου ίσως η άτυχη γυναίκα να έτρεξε για να κρυφτεί όταν είδε τον μετέπειτα συζυγοκτόνο οπλισμένο. Το 4χρονο αγοράκι της οικογένειας βρισκόταν ξαπλωμένο σε έναν καναπέ λίγα μέτρα μακριά από το σημείο που έπεφτε νεκρή η μητέρα του, με τραύματα στον θώρακα και την κοιλιακή χώρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το ζευγάρι λίγο πριν το έγκλημα φαίνεται να διασκέδαζε με φίλους σε κατάστημα της Νέας Αλικαρνασσού, χωρίς τίποτα να προαναγγέλλει την τραγωδία που θα ακολουθούσε μόλις επέστρεψαν στο σπίτι.

Οι περιγραφές των γειτόνων συγκλονίζουν: Ο 54χρονος βγήκε από το διαμέρισμα και φώναξε στην αδελφή του πως σκότωσε την άτυχη Αδαμαντία. Σε κατάσταση παραληρήματος έφυγε, έχοντας μαζί του το 4χρονο αγοράκι αλλά και την καραμπίνα. Μάλιστα φαίνεται να είπε σε όσους τον είδαν: «Πάω το παιδί μου μια τελευταία βόλτα και επιστρέφω για να παραδοθώ»

ethnos

πηγή φωτογραφίας neakriti.gr

Παρόμοιο περιστατικό συνέβη στο Ηράκλειο, όπου γυναίκα σκότωσε τον άνδρα της με μαχαίρι!