Τραγωδία στην Καβάλα! Φωτιά σε διαμέρισμα!

Υπάρχουν τραυματίες!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τραγωδία στην Καβάλα! Φωτιά σε διαμέρισμα!

Μία μεγάλη τραγωδία σημειώθηκε νωρίτερα μέσα στη μέρα στην Καβάλα, μιας και ένα διαμέρισμα έπιασε φωτιά από τη θερμάστρα!

Ήταν λίγο μετά τις 09:30 το πρωί της Κυριακής, όταν η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καβάλας ειδοποιήθηκε για την εκδήλωση πυρκαγιάς σε οικία επί της Μιαούλη, στη συμβολή της οδού με την Κολοκοτρώνη στην Αγία Βαρβάρα. Το «199» κάλεσε η ίδια η ηλικιωμένη ένοικος του σπιτιού η οποία, ευτυχώς, πρόλαβε και βγήκε έξω προτού εγκλωβιστεί.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες, μία πυρκαγιά ξέσπασε σε διαμέρισμα και στα Μελίσσια!

Η φωτιά προκλήθηκε από ηλεκτρική θερμάστρα που λειτουργούσε σε δωμάτιο που «συνορεύει» με παρακείμενη πολυκατοικία. Στο σημείο έσπευσαν τρία πλήρως επανδρωμένα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας καθώς και περιπολικό της Αστυνομίας.

Η ένοικος της παλιάς οικίας τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε προληπτικά στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, ενώ η διπλανή πολυκατοικία εκκενώθηκε, με τους άνδρες της Πυροσβεστικής να επιχειρούν από την ταράτσα της, ρίχνοντας νερό από εκεί στη σκεπή του σπιτιού.

Η φωτιά εξαπλώθηκε γρήγορα. Λίγη ώρα αργότερα, η στέγη καταστράφηκε ολοσχερώς και κατέρρευσε. Η πλήρης αποτίμηση της ζημιάς που έχει υποστεί η οικία θα γίνει μόλις ολοκληρωθεί η επιχείρηση.

Πηγή: Kavalapost

Έκτακτο: Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στο Μοσχάτο

Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής σε διαμέρισμα στην περιοχή του Μοσχάτου στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης.

Για την κατάσβεση της φωτιάς έχουν κινητοποιηθεί και μεταβεί στο σημείο επτά οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 16 πυροσβέστες.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες ότι υπάρχει κίνδυνος για τους ενοίκους.

Εντωμεταξύ στο Αιγάλεω σοκαρίστηκαν οι κάτοικοι όταν 3 αυτοκίνητα μετά από εμπρηστική επίθεση!

"Χάος" στην Πάτρα! Κινδύνευσε αστυνομικός και πήρε φωτιά μπαλκόνι!

Χάος" επικρατεί στην Πάτρα με την πορεία που πραγματοποιείται για την επέτειο δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Κινδύνευσε αστυνομικός και πήρε φωτιά μπαλκόνι.

Αποπνικτική η κατάσταση στο κέντρο της πόλης από τις μολότοφ και τα δακρυγόνα με τα οποία απάντησαν οι Αστυνομικοί. Το κέντρο είναι κλειστό.