Λάρισα: Σοκαριστικό τροχαίο με νταλικά στην Εθνική οδό

Εκτροπή κυκλοφορίας από τον κόμβο Κιλελέρ

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Λάρισα: Σοκαριστικό τροχαίο με νταλικά στην Εθνική οδό

Σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε με νταλίκα στην Εθνική Οδο το πρωί της Δευτέρας.

Τροχαίο με νταλίκα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στη νέα Εθνική οδό, έξω από τη Λάρισα και συγκεκριμένα στο ύψος του Μεγάλου Μοναστηριού.

Το περιστατικό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ουρές χιλιομέτρων, ενώ λίγο μετά τις 9:30 ξεκίνησε η εκτροπή των οχημάτων στον κόμβο Κιλελέρ.

Σημειώνεται, ότι στον τόπο του συμβάντος αναμένεται ειδικό γερανοφόρο όχημα, ώστε να απομακρύνει την νταλίκα από το οδόστρωμα της ΠΑΘΕ.

Ο οδηγός της νταλίκας δεν τραυματίστηκε.

Δείτε επίσης το σοκαριστικό τροχαίο που έγινε χθες στην Λιβαδειά

larissanet.gr

Τροχαίο στη Λιβαδειά: Κόπηκε στη μέση των αμάξι των φίλων που σκοτώθηκαν!

Μερικές σοκαριστικές εικόνες κυκλοφόρησαν από το σοβαρό τροχαίο που έγινε σήμερα τα ξημερώματα στη Λιβαδειά! Το αμάξι των δύο φίλων που σκοτώθηκαν κόπηκε στη μέση και οι εικόνες συγκλονίζουν!

Δύο νέοι άνθρωποι, ηλικίας 22 και 24 ετών, έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής, γύρω στις 6:00, στην εθνική οδό Λιβαδειάς - Θηβών, στο ύψος της Στενής Αλιάρτου.

Επιβατικό αυτοκίνητο με οδηγό έναν 22χρονο κάτω από άγνωστες προς το παρόν συνθήκες, εξετράπη της πορείας του στο 28ο χιλιόμετρο της παραπάνω οδού, έχοντας κατεύθυνση προς Θήβα, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί στο άλλο ρεύμα με το αντίθετα κινούμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 43χρονος Έλληνας.

Στη συνέχεια το πρώτο όχημα βγήκε εκτός δρόμου και έπεσε με σφοδρότητα σε δέντρο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να διαλυθεί και ότι απέμεινε να μεταμορφωθεί σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Από τα συντρίμμια απεγκλωβίστηκαν και ανασύρθηκαν νεκροί, με ιδιαίτερη δυσκολία από τους πυροσβέστες, τόσο ο 22χρονος οδηγός όσο και ο 24χρονος συνοδηγός του οχήματος.

Από το άλλο όχημα βγήκαν ελαφρά τραυματισμένοι ο 43χρονος οδηγός και οι άλλοι τρεις επιβάτες ηλικίας 48, 43 και 77 ετών.

Την προανάκριση για το θανατηφόρο τροχαίο διεξάγει το ΤΤ Λιβαδειάς, που ερευνά και την εμπλοκή στο τροχαίο ενός ακόμη οχήματος που βρέθηκε με υλικές ζημιές στο σημείο με οδηγό έναν 58χρονο Έλληνα.

Δύο εκ των τραυματιών μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς και οι άλλοι δύο στο αντίστοιχο της Θήβας. Εκεί μεταφέρθηκαν και οι σοροί των δύο άτυχων νέων ώστε να σταλούν στη συνέχεια σε ιατροδικαστική υπηρεσία για νεκροψία – νεκροτομή.

Πηγή: Lamiareport - Permissos.gr