Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έκτακτο! Συναγερμός για βόμβες σε δικαστήρια και εμπορικά κέντρα!

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες;

Έκτακτο! Συναγερμός για βόμβες σε δικαστήρια και εμπορικά κέντρα!
Ενημέρωση 20.01.2020 11:40

Μόλις «έσκασε» ένα έκτακτο και σήμανε συναγερμός με την είδηση ότι υπάρχουν βόμβες σε εμπορικά κέντρα και σε δικαστήρια!

Στελέχη των υπηρεσιών εκτάκτης ανάγκης ερευνούν ανώνυμες πληροφορίες για τοποθέτηση εκρηκτικών σε έξι εμπορικά κέντρα στη Μόσχα και σε πέντε περιφερειακά δικαστήρια, δήλωσε σήμερα στο πρακτορείο TASS πηγή στις υπηρεσίες αυτές.

«Δεχθήκαμε ανώνυμες απειλές» εναντίον έξι εμπορικών κέντρων, «στελέχη των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης κατευθύνονται επιτόπου για να ελέγξουν τις πληροφορίες αυτές και να ερευνήσουν τους χώρους», δήλωσε η πηγή.

Έπειτα από προηγούμενες πληροφορίες, αστυνομικοί με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους ερευνούν τα Περιφερειακά Δικαστήρια Περόφσκι, Κουντσέφσκι και Κοπτέφσκι στη Μόσχα. «Ο αριθμός των δικαστηρίων που έχουν δεχθεί απειλές για βόμβα συνεχίζει να αυξάνεται. Σύμφωνα με τις ανώνυμες πληροφορίες, εκρηκτικά έχουν επίσης τοποθετηθεί στα Περιφερειακά Δικαστήρια Χοροσέφσκι και Σαβιολόφσκι», πρόσθεσε η πηγή.

Επιπλέον τρία μαιευτήρια στη Μόσχα δέχθηκαν σήμερα παρόμοιες απειλές για βόμβα και εκκενώθηκαν.

Εδώ και σχεδόν δύο μήνες, άγνωστοι τρομοκρατούν τη Μόσχα, την Περιφέρεια της Μόσχας, την Αγία Πετρούπολη, την Περιφέρεια του Λένινγκραντ και άλλες ρωσικές περιφέρειες, στέλνοντας ηλεκτρονικά μηνύματα που προειδοποιούν ότι βόμβες έχουν τοποθετηθεί σε δικαστήρια, σχολεία, εμπορικά κέντρα και άλλες εγκαταστάσεις και κτίρια. Όλες οι απειλές έχουν αποδειχθεί ψευδείς, καθώς δεν έχουν βρεθεί εκρηκτικά.

Μάλιστα, πριν λίγο καιρό έκαναν ένα τηλεφώνημα για βόμβα στο Εφετείο Αθηνών!

Πηγή: eleftherostypos.gr

Συναγερμός στην Ιταλία! Τηλεφώνημα για βόμβα στο κέντρο της Ρώμης!

Συναγερμός έχει σημάνει εδώ και λίγη ώρα στην Ιταλία, μιας και στα γραφεία της La Repubblica, που βρίσκονται στο κέντρο της Ρώμης, δέχθηκαν τηλεφώνημα για βόμβα!

Μέσω Twitter, η La Repubblica ενημέρωσε ότι έχει αναστείλει τη λειτουργία της εξαιτίας συναγερμού για βόμβα στα γραφεία σύνταξης στη Ρώμη. Το σημείο έχει εκκενωθεί και γνωστοποιεί ότι θα κρατάει ενήμερους τους αναγνώστες της.

Την ίδια στιγμή, στη γειτονική της Ισπανία, το αεροδρόμιο του Αλικάντε έχει κλείσει εδώ και λίγη ώρα λόγω πυρκαγιάς!

Έκτακτο: Τηλεφώνημα για βόμβα σε ξενοδοχείο στο Λουτράκι!

όλις «έσκασε» ένα έκτακτο και ενημερώνει ότι έγινε ένα τηλεφώνημα σε ξενοδοχείο στο Λουτράκι για ύπαρξη βόμβα!

Ο άγνωστος που έκανε το τηλεφώνημα σε γνωστή ιστοσελίδα, έδωσε και χρονικό περιθώριο για την ενεργοποίηση του εκρηκτικού μηχανισμού.

Περισσότερες πληροφορίες σε λίγο...

Πηγή: protothema.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σοκ με την βόμβα στο ΑΤ Ζωγράφου: Οι εικόνες από το φονικό όπλο!

Σοκ με την βόμβα στο ΑΤ Ζωγράφου: Δεν φαντάζεστε τι περιείχε μέσα

Διαβάστε περισσότερα κοινωνικά θέματα στο Youweekly.gr

Share