Σοκ στο Λουτράκι! Διπλή έκρηξη σε ΑΤΜ!

Μπόρεσαν να αρπάξουν λεφτά;

Σοκ στο Λουτράκι! Διπλή έκρηξη σε ΑΤΜ!

Σοκ στο Λουτράκι , μετά από διπλή έκρηξη σε ΑΤΜ! Μέσα δυο μήνες, οι ίδιοι –όπως όλα δείχνουν- διαρρήκτες των ΑΤΜ χτύπησαν για δεύτερη φορά τα δυο μηχανήματα αυτόματης ανάληψης της τράπεζας Πειραιώς στο κέντρο του Λουτρακίου, στις 4.30 τα ξημερώματα της Κυριακής, αλλά και πάλι έφυγαν με άδεια χέρια!

Η διπλή έκρηξη που προκλήθηκε με τη μέθοδο Plofkraak της παροχέτευσης αερίου στα ΑΤΜ, σήκωσε στο πόδι τους κατοίκους που είδαν τρεις αγνώστους με όπλα στα χέρια να εμβολίζουν με ένα τζιπ τους υαλοπίνακες της τράπεζας. Ωστόσο, δεν μπόρεσαν να αρπάξουν τις κασετίνες με τα χαρτονομίσματα και εγκατέλειψαν το κλεμμένο τζιπ διαφεύγοντας με ένα άλλο μπλε σκούρο αυτοκίνητο που οδηγούσε τέταρτος συνεργός τους.


Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εξετάζουν το κλεμμένο τζιπ για αποτυπώματα και μελετούν τα πλάνα που κατέγραψαν οι κάμερες της τράπεζας, ελπίζοντας να βρουν ίχνη που θα τους οδηγήσουν στους δράστες. Η διπλή επίθεση ήταν πανομοιότυπη με αυτήν που είχε γίνει στις 9 Νοεμβρίου 2019 στην ίδια τράπεζα και πάλι με αυτοκίνητο τύπου τζιπ, αλλά ούτε τότε οι δράστες είχαν καταφέρει να αρπάξουν τα χρήματα.

Να θυμίσουμε και το παρόμοιο περιστατικό στην Θεσσαλονίκη...

Σοκ σε τράπεζα: Ανατίναξαν ATM "βομβιστές"! Αφορμή ήταν...

Σοκ επικρατεί σε τράπεζα, όπου ανατίναξαν ATM "βομβιστές"! Αφορμή ήταν όπως αναφέρθηκε τα καιρικά φαινόμενα! Τι συνέβη ακριβώς;

Η έκρηξη σημειώθηκε στις 3:25 τα ξημερώματα της Κυριακής!

Έκρηξη σε ΑΤΜ σε υποκατάστημα τράπεζας προκάλεσαν άγνωστοι στις 3:25 τα ξημερώματα της Κυριακής στη Μαλεσίνα.

Οι «βομβιστές» τα είχαν υπολογίσει όλα, καθώς πρόλαβαν και την κακοκαιρία που βρισκόταν σε εξέλιξη ή αν θέλετε την εκμεταλλεύτηκαν για να μην υπάρχει κόσμος εκείνη την ώρα στο σημείο και με τη μέθοδο διοχέτευσης αερίου στο μηχάνημα προκάλεσαν ισχυρή έκρηξη που αναστάτωσε την περιοχή.


Πριν προλάβει κανείς να αντιδράσει οι άγνωστοι δράστες εξαφανίστηκαν από το σημείο παίρνοντας μαζί τους και τις κασετίνες με τα χρήματα. Άφησαν πίσω τους εκτεταμένες υλικές ζημιές, κοντράστ με το γιορτινό στολισμό του κτιρίου.

Παρόμοιο γεγονός είχε συμβεί και στην Αργυρούπολη, όπου κλέφτες πήραν χιλιάδες ευρώ από ΑΤΜ!

Πηγή: lamiareport.gr