Τραγωδία: Ζωντανοί «βράστηκαν» πέντε άνθρωποι από σωλήνα καυτού νερού - Ανάμεσα τους ένα παιδί!

Θρίλερ σε ξενοδοχείο! Βίντεο ντοκουμέντο!

Τραγωδία: Ζωντανοί «βράστηκαν» πέντε άνθρωποι από σωλήνα καυτού νερού - Ανάμεσα τους ένα παιδί!

Μια τραγωδία σημειώθηκε σε ξενοδοχείο με πέντε ανθρώπους οι οποίοι «βράστηκαν» ζωντανοί από σωλήνα καυτού νερού. Ανάμεσα τους και ένα παιδί.

Τραγικό θάνατο βρήκαν σε ξενοδοχείο στη Ρωσία, όταν έσπασε ο σωλήνας που χρησιμοποιείται για θέρμανση, με αποτέλεσμα να «βράσουν».

Άλλα τρία άτομα υπέστησαν σοβαρά εγκαύματα από το τρομακτικό δυστύχημα στην πόλη Περμ, περίπου 1.000 ανατολικά της πρωτεύουσας της Ρωσίας. Οι ένοικοι του ξενοδοχείου Caramel κοιμόντουσαν όταν έσκασε ο σωλήνας τα χαράματα.

Το ξενοδοχείο καταλαμβάνει το ισόγειο και το υπόγειο μιας πολυκατοικίας. Τα δωμάτια που πλημμύρισαν με το καυτό νερό βρίσκονταν στο υπόγειο και δεν είχαν παράθυρα με αποτέλεσμα οι εγκλωβισμένοι ένοικοι να μην έχουν οδό διαφυγής.

Η εισαγγελία διέταξε έρευνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος εις βάρος των ιδιοκτητών του ξενοδοχείου για πλημμελή μέτρα ασφαλείας

Μια τραγωδία ζήσαμε και στην Ελλάδα όταν ένας άνδρας έχασε τη ζωή του όταν τον πλάκωσε το τρακτέρ του.

Πηγή: iefimerida.gr

Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη! Άνδρας κάηκε ζωντανός μέσα στο σπίτι του!

Μία μεγάλη τραγωδία έλαβε χώρα στην Αλεξανδρούπολη πριν από λίγη ώρα, μιας και ένας άτυχος άνδρας κάηκε ζωντανός μέσα στο σπίτι του!

Ένας εβδομήντα χρόνος βρέθηκε νεκρός, ανήμερα Χριστουγέννων, όταν, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ξέσπασε πυρκαγιά στο διαμέρισμα που διέμενε, στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης!

Προς βοήθεια έσπευσε 59χρονος γείτονας, ο οποίος εντοπίστηκε, από τους πυροσβέστες χωρίς τις αισθήσεις του και διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Άλλος ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Πάτρα, ανήμερα τα Χριστούγενα!

Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν επτά πυροσβεστικά οχήματα και χάρη στην άμεση επέμβαση τους η φωτιά περιορίστηκε στο διαμέρισμα και δεν εξαπλώθηκε σε ολόκληρη την οικοδομή.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το θύμα φέρεται ότι αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα.