Φρίκη στα Άνω Λιόσια! Βρέθηκε κατσαρίδα σε συσκευασία ψωμιού σε δημοτικό σχολείο!

Έξαλλη η μητέρα του μαθητή!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φρίκη στα Άνω Λιόσια! Βρέθηκε κατσαρίδα σε συσκευασία ψωμιού σε δημοτικό σχολείο!

Φρίκη έχει προκαλέσει η είδηση πως στα Άνω Λιόσια, μέσα σε συσκευασία ψωμιού σε δημοτικό σχολείο, βρέθηκε μία κατσαρίδα!

Το ψωμί είχε δοθεί στον μαθητή μαζί με μία μερίδα φαγητού που διανέμεται στο σχολείο από εταιρεία catering. Η μητέρα του παιδιού ανέβασε στο Facebook μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται ένα συσκευασμένο ψωμάκι και μέσα μία κατσαρίδα.

Την έντονη διαμαρτυρία του σχετικά με το υγειονομικό πρόβλημα που, προέκυψε στο πρόγευμα των μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων, εκφράζει, με έγγραφό του προς το Υπουργείο, ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Φυλής Γιάννης Κρεμύδας.

Ο Γιάννης Κρεμύδας ζητά τη λήψη μέτρων προκειμένου να μην επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα και ειδικότερα αυστηρούς υγειονομικούς ελέγχους και εποπτεία στις εταιρίες παρασκευής φαγητού και σίτισης των μαθητών των Δημοτικών σχολείων του Δήμου Φυλής.

Από την πλευρά του, ο Δήμος Φυλής σε Δελτίο Τύπου, αναφέρει ότι δεν έχει την παραμικρή εμπλοκή ή αρμοδιότητα. Μάλιστα, επισημαίνεται πως σε επικοινωνία του Γενικού Γραμματέα Αργύρη Αργυρόπουλου με τη Διευθύντρια του Σχολείου κα Σοφία Παππού, η τελευταία του γνωστοποίησε ότι έχει προβεί στις προβλεπόμενες, από το νόμο, ενέργειες.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Υγειονομικό πρόβλημα στο πρόγευμα των μαθητών του 1ου Δημοτικού Άνω Λιοσίων Αναφορικά με τα αναγραφέντα στο...

Posted by ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ Municipality of Fyli on Monday, January 20, 2020

Πρόκειται για ένα ακόμη αδιανόητο περιστατικό που σημειώνεται σε δημοτικό σχολείο, αφού πριν από λίγο καιρό, μαθητές έδωσαν ομαδικά τέλος στη ζωή τους!

Τον τρόμο έζησαν μαθητές σε σχολείο! Ανεμοστρόβιλος "εισέβαλε" στην αίθουσα γυμναστηρίου!

Τον τρόμο έζησαν μαθητές σε σχολείο, όταν ανεμοστρόβιλος "εισέβαλε" σε αίθουσα γυμναστηρίου και έτρεχαν όλοι να σωθούν.

Παρέσυρε τα πάντα στο πέρασμά του, αφού πήρε παραμάζωμα την πόρτα, τις μπασκέτες και ό,τι άλλο υπήρχε στο γυμναστήριο.

Το περιστατικό σημειώθηκε, στη Νότια Καρολίνα, η οποία πλήττεται από την κακοκαιρία και καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας του σχολείου.

Τρία παιδιά τραυματίστηκαν σύμφωνα με τα ξένα μέσα.

Πριν από λίγες ημέρες μια ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε στην Κάλυμνο, βρέθηκε νεκρός ένας καθηγητής μέσα στο σχολείο.