Σκάνδαλο σε πανεπιστήμιο! Καθηγητής ξόδεψε 165.000 σε στρίπερς!

Αδιανόητο περιστατικό!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σκάνδαλο σε πανεπιστήμιο! Καθηγητής ξόδεψε 165.000 σε στρίπερς!

Ένα μεγάλο σκάνδαλο ξεσκεπάστηκε σε γνωστό πανεπιστήμιο, μιας και έγινε γνωστό μετά από καιρό, πως ένας καθηγητής ξόδεψε συνολικά 165.000 σε μπαρ και στρίπερς!

Συγκεκριμένα, ο καθηγητής κατηγορείται ότι υπεξαίρεσε 165.000 ευρώ από κρατικές επιχορηγήσεις, προκειμένου να τα χρησιμοποιήσει για να κάνει άστατη ζωή!

Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό, μία ακόμα αδιανόητη είδηση είχε γίνει γνωστή, σχετικά με μία καθηγήτρια που είχε ερωτικές επαφές με 3 μαθητές της!

Μάλιστα, ο 57χρονος Chikaodinaka Nwankpa, πρώην μέλος του πανεπιστημίου Dexter στις ΗΠΑ, κατηγορείται με ποινή φυλάκισης έως και 14 έτη, για απάτη κατά του δημοσίου!

Όπως ανακάλυψαν οι Αρχές, ο καθηγητής, σπατάλησε 96.000 δολάρια από τα ταμεία του πανεπιστημίου σε στριπ κλάμπ και μπαρ, και επιπλέον 89.000 δολάρια σε αγορές μέσω iTunes, γεύματα και άλλες αγορές.

καθηγητής σκάνδαλο

Σκάνδαλο! Καθηγήτρια έκανε όργιο με ανήλικους μαθητές!

Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει με την είδηση που κυκλοφόρησε, πως σε ένα σχολείο μία 27χρονη καθηγήτρια έκανε όργιο με 3 ανήλικους μαθητές!

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η καθηγήτρια είχε νωρίτερα δώσει ναρκωτικά στους 15χρονους.

Βοηθός καθηγητή στη Φλόριντα κατηγορείται πως επιδόθηκε σε ομαδικό σεξ με δύο 15χρονους μαθητές της.

Όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, η 27χρονη Κρίστι Νόουν Ρόζα, φέρεται να έχει κατ’ εξακολούθηση σεξουαλικές επαφές με έναν από τους μαθητές της, τόσο στο σπίτι του, όσο όμως και στο δικό της διαμέρισμα στο Ιστ Νέπλ.

Ακόμα ένα αδιανόητο περιστατικό που έλαβε χώρα σε σχολείο, αφού πριν από λίγες ημέρες ένας καθηγητής στη Λακωνία κατέβασε το παντελόνι του μέσα στην τάξη.

Η βοηθός καθηγητή χορηγούσε αλκοόλ και ναρκωτικά στους ανήλικους μαθητές
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν δει ως σήμερα το φως της δημοσιότητας, η Ρόζα επικοινωνούσε με τους δύο μαθητές της μέσω SnapChat και μάλιστα φαίνεται πως μια από τις ημέρες τους πήρε και τους δύο με το αυτοκίνητό της προκειμένου να πάνε μαζί σε ένα πάρτι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η βοηθός καθηγητή έδωσε στους μαθητές ναρκωτικά και αλκοόλ, όταν ο οικοδεσπότης της βραδιάς συνειδητοποίησε πως επρόκειτο για ανήλικους και τους πέταξε έξω.

Η Νόουν Ρόζα πρότεινε τότε στους ανήλικους μαθητές της να την ακολουθήσουν στο διαμέρισμά της. Από εκεί, οι τρεις τους κατευθύνθηκαν στην κοινοτική πισίνα που βρίσκεται κοντά στο σπίτι της βοηθού καθηγητή.

Παρέσυρε τους μαθητές σπίτι της και έκανε σεξ μαζί τους
Το NBC με ρεπορτάζ του, υποστηρίζει πως υπάρχει καταγεγραμμένο σε βίντεο, στο οποίο φαίνεται η Νόουν Ρόζα να κάνει σεξ με τους δύο μαθητές της. Ωστόσο, δεν είναι ξεκάθαρο, όπως τονίζει το ρεπορτάζ αν η 27χρονη έκανε σεξ ταυτόχρονα ή σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις με τους ανήλικους μαθητές της.

Η βοηθός καθηγητή συνελήφθη και αντιμετωπίζει κατηγορίες ανάρμοστης και άσεμνης συμπεριφοράς, καθώς και εκείνη της χορήγησης ναρκωτικών ουσιών σε ανηλίκους. Η ίδια πάντως ισχυρίζεται πως απλώς επέτρεψε στους μαθητές της να βουτήξουν στην πισίνα, χωρίς όμως να έχει οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή μαζί τους.
Πηγή: iefimerida.gr