Τραγωδία στην Θεσσαλονίκη! Οδηγός σκότωσε και εγκατέλειψε πεζό!

Τι λένε οι πληροφορίες;

Τραγωδία στην Θεσσαλονίκη! Οδηγός σκότωσε και εγκατέλειψε πεζό!

Μια απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε στην Θεσσαλονίκη όταν οδηγός αυτοκινήτου παρέσυρε, σκότωσε και στην συνέχεια εγκατέλειψε πεζό.

Ειδικότερα, γύρα στις 2:30 τα ξημερώματα, στο 35ο χλμ της παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Βέροιας, το όχημα παρέσυρε το θύμα που μάλλον κινείτο πεζό και τον εγκατέλειψε στο σημείο.

Ο άνδρας έχασε τη ζωή του ακαριαία. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο ειδοποιήθηκε από διερχόμενο πολίτη, μετέφερε τον νεκρό άνδρα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Το συμβάν αυτό θύμισε το περιστατικό στην Ρόδο, όταν οδηγός τραυμάτισε πεζό και τον εγκατέλειψε με τους μάρτυρες που είδαν τα στοιχεία του να μιλούν.

Πηγή: www.thestival.gr

Ασύλληπτη τραγωδία! Αυτοκίνητο παρέσυρε και εκσφενδόνισε πεζό άντρα στην εθνική οδό Πατρών- Πύργου!

Τρομακτικό τροχαίο! Αυτοκίνητο παρέσυρε και εκσφενδόνισε πεζό άντρα στην εθνική οδό Πατρών- Πύργου! Ασύλληπτη τραγωδία!

Ένας άντρας κοντά στα 40-45, βρισκόταν πεζός στο σημείο το οποίο έμελλε να είναι και ο τόπος που θα αφήσει την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ταυτότητα του ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή, καθώς δεν έφερε κανένα προσωπικό έγγραφο. Η σορός του άνδρα μεταφέρθηκε στο Νεκροτομείο Πατρών προκειμένου να γίνει νεκροψία/νεκροτομή, αλλά και δακτυλοσκόπηση ώστε να γίνει η ταυτοποίηση του.

Το μόνο στοιχείο που έχουν οι αρχές είναι ένα τατουάζ που φέρει ο άτυχος άντρας στο δεξί του χέρι. Τον άτυχο άνδρα, εντόπισε διερχόμενος οδηγός στη μέση του δρόμου, ο οποίος και ειδοποίησε τις αρχές. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το όχημα εκσφενδόνισε τον πεζό άντρα και στην συνέχεια τον παράτησε εκεί.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, το οποίο συνέβη σήμερα τα ξημερώματα, στο 26ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών – Πύργου, στο ύψος του Γομοστού, κατά το οποίο, άγνωστο άτομο, οδηγώντας όχημα, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα πεζό άνδρα και εγκατέλειψε τον τόπο του τροχαίου ατυχήματος.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών ενεργείται προανάκριση για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος, ενώ διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη που εγκατέλειψε τον τόπο του τροχαίου οχήματος.