Σοκ! Στην εντατική Έλληνας Ολυμπιονίκης - Σε κρίσιμη κατάσταση!

Μετά από σοβαρό τροχαίο!

Σοκ! Στην εντατική Έλληνας Ολυμπιονίκης - Σε κρίσιμη κατάσταση!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως ένας πασίγνωστος Έλληνας Ολυμπιονίκης μπήκε χθες βράδυ στην εντατική ύστερα από σοβαρό τροχαίο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ένα τροχαίο στην παραλιακή ήταν αρκετό για να στείλει έναν από τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές στην εντατική.

Ο λόγος για τον Τάσο Μπουντούρη, Ολυμπιονίκη ιστιοπλοΐας, ο οποίος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και κατά τραγική σύμπτωση έπεσε πάνω στον προπονητή κολύμβησης Νίκο Γέμελο.

Ολυμπιονίκης εντατική

Ο Τάσος Μπουντούρης γεννήθηκε στον Πειραιά στις 2 Αυγούστου 1955. Τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, πρωταθλητής Ευρώπης επί σειρά ετών και με συμμετοχή σε 7 Ολυμπιάδες -1976, 1980 (3ος), 1984 (6ος), 1988, 1992, 1996 (4ος), 2004-.

Ακόμα ένας αθλητής που είχε σοβαρό τροχαίο, μετά τον γνωστό ποδοσφαιριστή που χθες διέλυσε το αμάξι του σε σοβαρό τροχαίο.

Θρίλερ! Δύσκολες ώρες για γνωστό αθλητή! Δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι!

Δύσκολες ώρες! Θρίλερ επικρατεί τις τελευταίες ώρες με την είδηση πως γνωστός αθλητή δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι!

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση!

Θρήνος! Νεκρή 26χρονη αθλήτρια!

Ο λόγος για τον Terrelle Pryor, ο οποίος βρέθηκε μαχαιρωμένος στο διαμέρισμά του στο Πίτσμπουργκ των ΗΠΑ. Ο Pryor υποβλήθηκε σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση το πρωί του Σαββάτου, αφού είχε μαχαιρωθεί στον ώμο και στο στήθος.

αθλητής μαχαίρι

Το περιστατικό συνέβη στο συγκρότημα διαμερισμάτων Heinz Lofts, ωστόσο, δεν έχουν γίνει γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες.

Θρήνος στον αθλητισμό! Θανατηφόρο δυστύχημα για 20χρονο αθλητής!

Θρήνος στον αθλητισμό! Θανατηφόρο δυστύχημα για 20χρονο αθλητής!

Ένα θανατηφόρο δυστύχημα επισκίασε το Γκραν Πρι Μαλαισίας του παγκόσμιου πρωταθλήματος MotoGP. Ένας 20χρονος αθλητής σκοτώθηκε στην πίστα Σεπάνγκ της Μαλαισίας, στο πρωτάθλημα μοτοσικλέτας Asia Talent Cup.

Ο λόγος για τον Αφρίντζα Μουναντάρ, ο οποίος είχε μία πτώση στο πλαίσιο του αγώνα για το πρωτάθλημα Idemitsu Asia Talent Cup στην πίστα του Σεπάνγκ.

Στη συνέχεια χτυπήθηκε από άλλους αναβάτες, τραυματίστηκε σοβαρά και εξέπνευσε λίγο αργότερα σε νοσοκομείο της Κουάλα Λουμπούρ, όπου είχε μεταφερθεί επειγόντως.Σκάνδαλο! Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής σε πάρτι με ναρκωτικά και ιερόδουλες! (Βίντεο)

Θρήνος στον αθλητισμό! Θανατηφόρο δυστύχημα για 20χρονο αθλητής!

Το δυστύχημα συνέβη μόλις στον πρώτο από τους συνολικά 13 γύρους του αγώνα, που όπως ήταν λογικό διακόπηκε αμέσως. Ο Ινδονήσιος Μουναντάρ ανήκε στους πιο επιτυχημένους αναβάτες του συγκεκριμένου πρωταθλήματος υποδομών και διεκδικούσε τον τίτλο, καθώς είχε σημειώσει εφέτος δύο νίκες και είχε ανέβει άλλες τέσσερις φορές στο βάθρο.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν κανονικά την Κυριακή στη Μαλαισία, ενώ οι συναθλητές του νεαρού Ινδονήσιου θα αφιερώσουν τον δικό τους αγώνα στη μνήμη του άτυχου αναβάτη.